ANCAPCAT
per en 21 Març 2012
1,901 Vistes

Be, sincerament i això que és plenament legitim que una persona escrigui sobre teòrics nacionalismes sense viure en ells i faci autentica demagògia amb falsedats aberrants, tot el conjunt del text  d'en Diego J.Ruiz em sembla pura demagògia de barri. Que les idees de nació estan obsoletes -podem discutir-ne-, però a mi no em tenen que dir o que haig de fer a 600 km, per tant, no poden ni deuen decidir-ne res per mi.

Així que per això vull la independència de Catalunya, per poder carregar-me l'estat. Que seria un nou estat i no garanteix les imposicions de les taxes,impostos,etç...d'acord, però podré participar en ella. A més, menys boques públiques hauré d'alimentar. Sinó se'm permet ser ancap amb aquest ideal i és defensa -indirectament i entrelinies- l'estat espanyol i una ALEGRIA de la unitat dels indivividuus, no dels territoris en nom d'un Estat ja establert, s'està directament defensant la pròpia constitució actual i el seu model d'estat.

Aquest és el major error del liberanisme llibertari de tarannà clarament espanyol. És més, com si després Barcelona és volgués independitzar-se de Catalunya, però, si primer no és fa el primer pas de eliminar-ne el llast de l'estat espanyol i la seva regularització, la prima bàsica del llibertarisme segons el model actual vigent, no és podria complir. I és aquí,  on neix l'autentica llibertat.

Publicat a: Política