ANCAPCAT
per en 20 Març 2012
1,452 Vistes

Ahir és va celebrar els 200 anys de la constitució del concepte nació -per a tots- per primera vegada a les Espanyes. La famosa i molt més coneguda com a Pepa. A Cadis, és va fer la típica representació pàtria amb tots els seus components i figures de l'actual règim estatista i constitucionalista, del tot més variat. Això si, tot després de cardar-se de les arques públiques uns 2 milions d'euros. Viva la Pepa!

En plena crisi econòmica i l'única cosa que se'ls acut als espanyolets pseudo-democràtics de torn, és polir-se aquesta quantitat enorme de quartos per cel.lebrar una cosa putrefacta com és una constitució. Tot sigui per recordar-la. Diuen que va ser molt avançada i liberal per l'època. Encara m'estic rient sobre això. En una societat ben lliure, no ens cal cap mena d'ordre o dictamen de llei del tots per igual o que ens digui quins són els nostres drets i deures.

L'ordre voluntari és l'única constitució que pot prevaldre sense coacció. La constitució que va inaugurar la falsia de la democràcia en la que estem sotmesos i immersos, és encara molt pitjor que la pròpia Pepa. Una constitució del no sabem el que. Democràcia, quina democràcia? Més poder per el Papa Estat. Som esclaus d'un sistema que ens matarà. Trenqueu els lligams amb l'Estat! Sigueu Lliures! Feu-vos Llibertaris!

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.