ANCAPCAT
per en 16 Març 2012
1,749 Vistes

Una vegada més, l'Estat -i Govern de Catalunya- ens sotmetrà a una exagerada i clarament desproporcionada quantitat d'increment d'impostos per mantenir allò de l'estat del benestar. El copagament sanitari, la taxa turística i la resta d'impostos -robatoris sense violència?- per mantenir el seu Status Quo i misserable indigne quota de poder.

Aquí a Catalunya en el tema del copagament hem estat els primers en portar-ho al Parlament. Evidentment, s'aconseguirà l'objectiu perquè com corbs que són els Estats, el brillant resplendor dels diners faran que diguin que si. L'Ana Mato ha dit que ho estudiaran i que segurament ho deixaran a la lliure decisió de les CCAA.

Avui el Govern de l'Estat començarà a reduir -el procés s'allargarà uns mesos- unes 49 entitats públiques. Sóc clarament partidari que és faci i s'acabi d'una vegada aquesta sagnia pagada entre tots, per norma d'obligat compliment, això si, estaré ben atent per veure si finalment ho fan en general -lògic i natural- o deixaran fora de la exterminació a entitats de la seva corda.

Veurem si segueixen els dictàmens polítics, ideològics o els de la raó. No em refio gens dels Populars i molt menys dels espanyols de tendència estatista-unionista. Així que, m'apunto molt més a la primera opció. Menys públiques més llibertat. Menys impostos menys Estat. Menys Estat i Públiques més lliure societat.

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.