Coloma Fuster Rechach
per en 15 Març 2012
1,576 Vistes


Cuina a l’aula

Ales de pollastre a la mel



Categoria: Carns

Ingredients:

12 ales de pollastre,
1/4 de tassa de salsa de soja,
1 cullerada de quetxup,
1/2 tassa de mel,
1 cullerada d’oli d’oliva,
2 cullerades de vinagre,
sal i all en pols.


Com preparar-ho:

Barrejar bé la soja, el quetxup, la mel, l’oli i el vinagre. Salar les aletes i escampar-hi l’all. Col•locar en una safata de forn coberta de paper d’alumini el costat brillant cap avall i fer la salsa per sobre. Enfornar uns quaranta minuts a foc baix, fins que les ales estiguin fetes i daurades per dalt. Cal anar amb compte, perquè com totes les salses amb elements dolços pot cremar-se amb facilitat.

nyam nyam
15 Març 2012
Aitor Fernández
a veure com sap!
24 d'Abril 2012