Albert
per en 27 Maig 2010
918 Vistes

Escolte a la gent patir, queixar-se, plorar, dir que no hi ha eixida.

Milers de vegades he estat jo igual, sentint-me mal, perdut, a soles, sense eixida i sols amb oscuritat al meu voltant, una oscuritat densa i impenetrable que no deixava passar la llum.

Estudis, amor, rabietes, mals glops, males experiències que han acabat gravant en les profunditats del meu cap una por irracional, a tornar a passar eixos mals glops.

Sempre he aconseguit eixir-hi, soterrar sota el cement eixos mals sentiments, alçar-me un dia del llit i dir "Hui el món és meu", escoltar una cançó que, després de molt de temps et fa somriure, llegir una frase que et recorda que, per a bé o per a mal, la vida segueix, amb o sense nosaltres, i no ens podem permetre el quedar enrere.

I per aixó tinc en el meu cor cambres i cambres tancades de dimonis, de malsons, de quimeres que jo mateix he creat i que volen eixir, i que cada cop criden més i més fort. I la por segueix, persisteix, la oscuritat torna, i em quede a soles.

Fins que la música torna, i aleshores m'alce de nou, colpege la porta de les cambres i les veus callen, les quimeres s'encollixen, ací mane jo.

I controle. Potser massa. Perquè tot el que guanye d'autocontrol ho perd d'espontaneïtat. I tot m'ho pense dos cops, o més, les oportunitats passen mentre jo li done voltes o més voltes...

No és un bon glop, la veritat. 

https://www.youtube.com/watch?v=T7QDhhSHiXQ

Publicat a: Personal
Àlex Palomares Gascón
jjajaja, estic amb vic !! estiuaso ON !!! xD
28 Maig 2010
oh, se!!!! vinga Albert, no et calfes tant el cap!!! no hi ha dies ni millors ni pitjors, sinó diferents...cadascun te algo bo 😉 alberti!!
28 Maig 2010
Victor
pobret, que ta mare no te'n fa? 😛 I per la nit ixes? Conta conta.
28 Maig 2010
JumpyOi
estiuasoooooooooo powarrrrr!
30 Maig 2010