Talia
per en 4 Març 2012
3,011 Vistes

Mai t’he escrit una cançó. *Des de que estic perdudament enamorada de tu, mai t’he escrit una cançó.

M’agrada escriure’n. Pot ser no tinguen la millor música, ni la millor lletra, però és una cosa que m’agrada fer i punt.

Un dia se’m va ocórrer aquesta frase: “Ni la cançó d'amor més bonica del món podria reflexar tot el que senc per tu...” I pot ser és per això que mai m’he posat a composar-te’n... Ara mateixa, ni m’atrevisc a continuar aquella que vaig començar quan marxaves a Santiago de Compostela, setmanes abans del nostre primer T’estime clar, sincer i infinit, i que no et vaig ensenyar fins uns quants mesos després.

Per ara no tens una cançó meua on reflexe tots els sentiments que fas despertar en mi, però dia rere dia te’ls aniré mostrant amb t’estimes, abraços, besos i carícies, amb paraules dolces i silencis acompanyats de mirades, amb missatges de bon dia i bona nit... Estant ací per a tot el que vulgues. Estant ací esperant-te. Estant ací estimant-te com ningú. Estant al teu costat, malgrat estar ací. I sobretot, amb intents de fer-te la persona més feliç que puga existir a la terra!

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Talia
gràcies miquel!
23 d'Abril 2012