Victor
per en 14 Febrer 2012
5,048 Vistes

 

Com a Valencià, per a mi el dia dels enamorats és el 9 d'Octubre, Sant Dionís. Com a Català, ho és Sant Jordi. I com a persona que viu a una societat occidental, també ho ha de ser Sant Valentí.

Hui, 14 de febrer és Sant Valentí i per això vull parlar-vos de la meua Xixi. La Marina.

 

La meua Xixi viu a l'Empordà, al País del Vent. A una plana riallera envoltada de platges i aiguamolls i mes concretament a un petit poble que es diu Riumors. És estudiant de filologia catalana i sap de tot. Per això sempre m'està corregint i no li agrada que diga calcetins en compte de mitjons. Sempre aconsegueix animar-me quan alguna cosa em capfica i em desperta un somriure quan m'alce al seu costat. Quan estic amb ella sóc altra persona, estic content, apenes tuiteje, inclús arribe a mirar telescombreries.  A mes és del Barça, el millor equip del món. 

Es podria dir que és la noia perfecta, tot i ser fredaluga i ploranera.
 

L'única cosa que em fa sentir trist és no estar al seu costat en un dia com hui.

Però estic content d'haver passat Sant Dionís i Sant Jordi junts; d'haver estat aquestes dues setmanes junts, les quals en compensació podríem anomenar la Setmana dels enamorats, Sant VMBR.

Publicat a: Personal
Daniel OG
Dani approves this.
14 Febrer 2012
Marina
ooooooooh 😃 titiiii, feliç sant valentí ^^ testim!
14 Febrer 2012
Modest
Felicitats per la teua Xixi, sou una parella molt guapa i ferma, tan saval quin dia siga, per vosaltres el dia dels enamorats es cada día, per el que fa al fret i les llagrimes es una questiò general,la meva dona i la meva filla, pateixen el mateix mal.
15 Febrer 2012