Ness
per en 2 Febrer 2012
1,116 Vistes

Diumenge 6 de Febrer de 2000.

Un somni.

"Anava en tren de la RENFE, amb aquells de rodalies, els que van a Lleida. El tren era llarg. Entre vagó i vagó, hi havia un fregadís entre ferros i això feia que sortissin guspires de foc. Amb el vent i el continu fregadís, jo pensava que  s'acabarà calant foc de debò dintre del tren. Jo anava al tren amb el Joel (i en algun moment, fins i tot el pare). El Joel està en uns vagons més endavant. Corro cap a ell i s'hi afegeix més gent. Passem a través de tots els vagons fins allà on està el maquinista i li diem que aturi el tren perquè allà darrera s'hi començava a calar foc.

El MAQUINISTA COMENÇA A REDUIR VELOCITAT. Obro les portes i malgrat el tren està en marxa, saltem a fora.

La zona on baixem és boscosa. Els darrers vagons s'incendien. Hi ha gent que intenta baixar però n'hi ha d'altres que o poden perquè les portes estan tancades.

Un cop a baix, altra gent llença pedres amb tiraxines per intentar trencar els vidres i treure la gent de dins. Jo ho intento fent força a les portes i alhora pivant amb el puny, però el vidre es torna plàstic i no hi ha manera que es trenqui. Mentres tant, la gent que està a dins va morint-se i cremant-se lentament.

TOT ÉS NEGRA NIT.

Comencem a vagar per un lloc desconegut, ple d'arbres arraconats. també hi ha CASES fosques, edificis plens de vidrieres, de carrers oberts, basses d'aigua, plena d'animals mosntruosos. Hi havia una noia presonera i que nosaltres intem alliberar-la.".

Avui a la matinada hi ha hagut un acciden FERROVIARI A ALEMANYA, ho he sabut per la tele. Quan escrivia el somni he pressentit que havia passat alguna cosa.

L'accident ha passat DE NIT.

Pel voltant hi havien CASES.

El maquinsita, en el moment d'entrar a l'estació, HA REDUÏT VELOCITAT.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.