Ness
per en 2 Febrer 2012
1,008 Vistes

Dimecres 2 de Febrer de 2000.

Ahir vam anar a caminar fins el costat del pavelló d'esports de Sant Oleguer, però fent volta: C/ Sardà, Brutau -Avinguda de Barberà travessada-, Brutau avall fins a la Placeta. I al tornar: Placeta, Brutau, Avinguda i Casa.

I avui hem anat fins al Carrer Calders. Al matí, amb l'Asto hem fet la ruta: Casa, Avinguda, Brutau, Sardà i Casa. Estic força preocupada per l'evolució de les ferides. D'entrada, el primer dia de cures, em vaig extralimitar, en treure la gasa i esparadrap que em va posar la Pilarr, a la cama. Llavors vaig veure que no calia. A la ferida dreta, hi ha una mena de crosta i de suc que no sé què és. En Rochy no parla.

No hi ha pressupost per endossar a la vella a una residència de la Generalitat. N'hi ha sempre per gastar-se en capricis espanyolistes/partidistes que beneficiïn els "capos" del seu partit o empresaris. Llavors, els en sobra!

Avui estem gravant les obres de Cambra de Bach, per Catalunya Música. La 1029 la interpreta Jordi Savall i T. Kudman. En general, no maten. Prefereixo les de violí, partites i Suites.

La política espanyola em fa fàstic. Espanya em fa fàstic. CiU, PSOE-PSC-PSE-EE/IU i en algun cas, ERC al Senat....



Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.