Ness
per en 18 Gener 2012
1,754 Vistes

Dimecres 19 de gener de 2000.

Ahir va venir la Ramona. Es pensava que encara anava a l'isntitut. se li deu haver parat el temps.

Em va comprar una caixa de bombons artesanals, de marca.

Em  va demanar com s'escrivia el seu nom en hebreu -es veu que tothom sabia que m'agradava aquesta llengua...- i altres noms. Natàlia o Lídia. Em va ensenyar uns dibuixos fets per la seva filla, la que va morir per culpa de les drogues. També em va deixar un llibre de Noah Gordon, El Xaman, traduït al català. Ahir mateix ja el vaig començar! I nosaltres li vam deixar "Victòria catalana de 1705", història de Catalunya. Té la síndroma de culpabilitat, com si els catalans fóssim culpables d'alguna cosa.

M'han arribat dues cartes.

La primera és una reminiscència de la xerrada del Marià Carbonell a St. Benet de Bages, La Pastoral Universitària del Bages. No tenen quòrum..

L'altra és de la CUP que ara venen amb aires de nacionalistes independentiistes i d'esquerra. Impossible anant amb ICV. Hi intervindran l'Ignasi Riera, en Carles castellanos i una noia valenciana. Evidentment no hi aniré pel peu.

han vingut de l'ajuntament per la denúncia que vam fer perquè els vessinus ens havien provocat una esquerda a l'habitació de la vella. és com si no haguéssim fet res. Ells se sortiran amb la seva, són INTOCABLES!

Avui acabo la llibreta. 2 mesos. 20 de novembre de 1999 al 19 de gener 2000.

Demà se'ns acaba la BONA VIDA, ens vé la vella.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.