Marina
per en 18 Gener 2012
2,310 Vistes

Tot just avui he vist que tinc el teu raspall de dents. Ja saps que el meu necesser (quina paraula més bonica. necesser. Ho torno a dir: necesser. Sona bé.) sempre va a petar i només utilitzo dues coses de dins. I el teu raspall estava just al fons. I l'he vist i dic... oh! Els nostres raspalls estan junts! Com si estiguéssim vivint els dos al mateix lloc! O com si estiguéssim de viatge! Però la realitat no és aquesta. La realitat és que tu em vas posar el teu raspall al necesser perquè te'l guardés i quan vaig marxar, ni tu ni jo ens en vam recordar. És una mica trist, però la realitat sempre és trista... no ens enganyem. Som un país i no ho som, volem feina i no en tenim, volem comprar i no tenim diners, vull estar amb tu i tu ets lluny, escolto en Gerard Quintana cantant en català i parla castellà... Som uns desgraciats. La realitat és una merda. No val la pena viure així, sempre emmerdats, amb la merda al coll. Merda, merda i més merda.

Tenim tres opcions: continuar (que no "seguir"! Quanta gent escriu "seguir" sense saber què vol dir!) emmerdats, voler sortir de la merda o tirar-nos des de Montserrat. La meva opció us l'escriuré de camí, precisament, a aquestes magnífiques muntanyes... nono, és broma. L'opció fàcil és no fer res i la difícil és sortir d'aquest mar de merda on estem tots ficats. Per anar bé, tots hauríem de triar la difícil i així, potser podríem canviar una mica la realitat. Jo ho faré: no moriré sense abans haver vist el meu país independent, tornaré a trobar feina aquest estiu, compraré tot el que pugui a les rebaixes i estaré amb tu per molt lluny que siguis. Pel que fa a en Gerard Quintana... no vull ser negativa però crec que no té solució.

 

Poder-te tornar el raspall de dents és només una petita de les coses que vull canviar d'aquesta realitat que no m'agrada. Perquè sàpigues que sóc valenta i que els reptes no m'espanten. Gens gens gens gens gens.

T'estim :)

Publicat a: Personal
Victor
El mes revolucionari és fer la revolució cada dia. La revolució de les petites coses. Espere tindre prompte eixe raspall, no per rentar-me les dents sinó pel que simbolitza tindre'l entre les mans, que és tindre't al meu costat. Canviem la realitat, fem la revolució junts cada dia, o cada nit. T... Veure més
19 Gener 2012
Modest
Tu que d'una petita cosa saps treuren aquest escrit tan ferm segur que seràs de les moltes persones que ens treureu del clot tot estat neguetiu te contraposat el seu estat positiu i es ahon el jovent i tothom ens hem d'aferrar, encara que nomès se li veigi un pel .....anims i enddevant, que vosaltre... Veure més
19 Gener 2012
Diego
Què bonic!
22 Gener 2012