Ness
per en 17 Gener 2012
1,230 Vistes

Dimarts 11 de gener de 2000.

He somniat a en Igal Amir. Anava dins d'un avió encadenat i engrillonat. El fan asseure davant meu i jo els dic a la gent que l'acompanyen que li treguin les manilles i els grillons, que jo, aixi no el vull veure! Jo començo a cercar claus que li pogués obrir els grillons i les manilles. Per fi, trobo una clau  massa gran i llarga però no em serveix. En necessito una de petita peò no la trobo. Finalment, m'assec a l'avió però hi ha una llum que ve de cara, de color groc que m'enlluerna. al final decideixo baixar-ne.

Feia temps que no somniava  n'Igal Amir i, fins i tot, li he pogut veure parcialment la cara. Costa veure'l perquè en definitiva no el conec gens, només li conec la foto, aquella de quan el van detenir, amb la samarreta blava que li quedava tan bé...

Ahir molts manifestants jueus -manifestació popular- es van concentrar a la plaça Reis d'Israel de Tel Aviv per protestar contra la decisió governamental de "retornar" els Alts del Golan i part del Líban. Si tornen això tornaran a estar en perill. que potser no ho entenen els quatre pixatinters del govern? Volen ser tan guais amb les autoritats internacionals que o pensen amb el seu propi país o seguretat.

Ahir el Ministro de defensa Eduardo Serra del PP va dir que l'article 8 de la Consti especifica que l'exèrcit és el garant de la Unidad de España; el Nazi del PP "Català" diu que els "nacionalistes" catalans han fet una relectura tendenciosa de la campanya electoral. L'únic que els ha contestat ha estat en Carod-Rovira: "Si hi ha exèrcit que garanteixi aquesta unidad és perquè és per força"

A Euskal Herria, la nova secretària general d'EA és pitjor que en garaikoetxea. Diu que EH hauria d'anar a la manifestació per demanar que ETA que reobri la treva, però, en canvi, no diu al PP que també ho faci. Treva bilateral. Espanya és qui ha de moure fitxa.

Els russos tenen moltes baixes, més que ells es pensaven. Els txetxens els la van fotent! Me n'alegro!

L'asto m'ha tret 2 llibres de la biblioteca, sobre anatomia per intentar entedre això de la Doble Artròdesi. És complicat.

Avui he aconseguit pujar amb el PEU DRET l'esglaó del lavabo. Força bé.

 

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.