Albert
per en 25 Maig 2010
642 Vistes

 

Ho acabe de vore (amb considerable retràs) la finale de LOST.

I qué dir...(tranquils, no us atormentaré amb l'argument xD) LOST ha sigut, durant aquestos 6 anys, tota una revolució. Apart de tot el fenòmen mediàtic que ha sigut (que es altre tema) ha sigut una sèrie genial, fantàstica, adictiva, emotiva, enganxosa, intrigant, misteriosa que ha tornat boig a un bon tros de la població. Totes eixes estones front a la TV/PC veient els capítols, la selva, tots els misteris, els amors, els errors, el valor, el sacrifici, ha sigut una petita marca que ha calat fons i que realment fa de LOST una de les millors sèries que he vist.

En el tema de LOST al fòrum faré una review (sense spoilers, si voleu) per a soltar sentimentalisme a cabassos i desfogar-me, i de pas potser us anime a vore-la. No us en penedireu.

Però ja s'ha acabat (segur? siii xD), encara que entre DVD's i finals alternatius tingam un filó de LOST més, LOST s'ha acabat, si, però al mateix temps es queda. I el lostisme durarà prou temps. Qui sap, potser fins que arribe una altra sèrie que ens faça sentir com LOST ho ha fet.

LOST ha mort? No! Llarga vida a LOST!

(fanatisme xDDDD)

https://www.youtube.com/watch?v=OddXCja1N4E

See you in another life, brother

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Àlex Palomares Gascón
e.e.e? controlem-nos ... que la vuic vore este estiu i sense spoilers xDxD
25 Maig 2010
Victor
Que bona la cançó 😉
25 Maig 2010
Albert
LOL FAIL se n'ha anat tot el text a fer la mà! O.o'
26 Maig 2010
JumpyOi
xD doncs jo no he vist mai LOST1!!
28 Maig 2010