Ness
per en 26 Desembre 2011
490 Vistes

Dimarts 7 de desembre de 1999.

Demà farà 10 ANYS de la voladura de 6 txakurrak a SABADELL. Quan en J.F.E.U. va aparcar en doble fila i quan va fer detonar la càrrega en el moment que passava el furgó que anava a la feina al Camp de la Nova Creu Alta. El furgó va passar arran i aquest arran en van perdre 6. (avui dia encara no han cobrat les indemnitzacions...).

Quatre vidres trencats (inclosos els de casa la Rosaura) i desperfectes, entre ells, alguns ferits. Qui va trucar fent la reivindicació de l'acció va demanar disculpes pels ferits, tot desitjant una prompta recuperació. (Per cert, els terroristes palestins, han demanat disculpes pels ferits qua han ocasionat?).

En aquells dies posteriors, el meu gran desig era poder-me'ls haver trobat al tren, a l'autobús, parlar amistosament...però no va ser així.

També vaig saber la fòbia policial que es respirava: A prop de l'Institut van trobar un cotxe abandonat i de seguida, un home -xarnego- que passava per allà, va avisar a la policia. Ui, quina por.... D'altra banda, vaig saber per les meves companyes que els Nazis de l'institut em volien linxar. Però no va passar res ja que es van xivar als profes i ells em van protegir!, tot i que alguna porfessora com l'Elvira F. era partidària de suspendre'm només per la manera que pensava. (Doctrina Logse: si un professor descobreix que un alumne bo està a favor d'aconseguir la independència a través de mitjans de la lluita armada, s'aconsella suspendre'l com a mesura  de pressió  -o xantatge-. No aplicable a l'ultra dreta ni als atemptats dels palestins!). (Poc s'ho pensa l'Elvira aquesta la fortuna crítica d'alguns dels seus col·legues, com a docent....).

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.