Ness
per en 25 Desembre 2011
509 Vistes

Dilluns 6 de desembre de 1999.

Fa un parell de dies que el Planeta MART està silenciós. El poc "aire" que deien que hi havia i llur soroll s'han esvaït.

UN ALTRE FRACÀS!.

Me n'alegro. És allò que es mereixien. què es pensen que poden fer realitat els seus somnis infantils i alhora imperialistes de trobar aigua  i soroll a Mart?

Els micros han emmudit. Perfecte! En comptes de fer volar coloms a l'espai millor que es quedin tocant de peus a terra! Amb la gent que ho necessita...

Van dir que, a part dels ERRORS ESPACIALS, també n'hi han de mèdics! Aquest darrer és el segon en causes de mortalitat als EEUU. Ara entenc perquè la noia de Miami no sabia què era el PERONÉ!.

No m'agradaria que m'operessin als EEUU. Deia en Ramon Rovira que una de les causes de mortalitat era perquè no són a temps de descobrir quina malaltia tens a temps o saber-ne fer el diagnòstic i receptar els medicaments adequats (amb la Vurra no cal sortir a fora...), sobretot aquells relacionats amb el càncer.

Segur que hi deu haver alguna màfia relacionada amb les empreses de medicaments i, un gran interès per sobre el mèdic, de folrar-se econòmicament. segons en Josep Maria Solé i Sabaté, una vegada que havia anat als EEUU s'havia trencat un dit i li feien moltes proves que no tenien per propòsit curar-lo: RX al tòrax, cardiogrames, etc. "Ep, nois que només m'he treencat un dit, per què tot plegat?" Molt fàcil: allà TOT ÉS PRIVAT.

Suposo que els títols es deuen donar com a xurros. De tant en tant n'hi deu haver un de bo i la resta, merda!

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.