Ness
per en 25 Desembre 2011
537 Vistes

Dissabte 4 de desembre de 1999.

Avui fa 7 mesos de la carta del Bibi i del Conseller del Primer Minestre pels afers de la Diàspora.

I també avui, el 1er somni pre-visita. Tot ben barrejat: Oxímoron...

El guix se m'estava estovant. Era el dia 10-12-99.

Em trobava dintre de la consulta -hi havia aquella infermera que no sabia què era posar el fil a l'agulla i l'he somniada tal com era-. I el rostre del Rochy? Ho he intentat. Fins i tot en els somnis no el veig, només l'esquena, les mans, els dits, l'enorme cos, les ulleres, els cabells, la bata...

M'havia de canviar el guix i tot l'ambient era blanc com a Sant Rafael, a més, era un lloc força gran. A sobre de la seva taula hi havia pastes seques i n'estava menjant. Després ha entrat una infermera jove i m'ha pres la tensió arterial -semblants a les noies de pràctiques de St. Rafael-. No li he vist la cara. Hi havia molta llum. M'han fet estirar i jo estava molt espantada. El guix era moll, queia aigua blanca.

Després he vist el carrer d'en Font i la Carretera de Barcelona -allà on hi havia una farmàcia- en el seu lloc, ara hi ha una xurreria. (De la mateixa manera que la sabateria del carrer d'en Font hi havia una altra xurreria).

Llavors vaig amb el Joel cap a la Carretera de Barcelona/Terrassa, prop del carrer de St. Ferran, on hi havia una zona científica, una mena de laboratori per poder veure sentir les "novetats" sobre Mart. Era una cabina tancada, però les primeres portes es podien obrir i l'última, no. Estava tancada en pany i calu. les portes eren fosques: verd, blau i negre... L'ambient del carrer era núvol llis blanquinós... De sobte se m'apareix, a trossos en Rochy i l'ambulatori...

Em costa molt de visualitzar el seu rostre. Ni les vegades que me l'he mirat reiteradament mentre em curava o mentre intentava demanar-li explicacions, amb aquells ulls tan penetrants que té, darrera del vidres de les ulleres. No em queda ni el seu abellidor somriure. RES!

Què hauria de dir, que m'agrada? NO!, és massa sec, però té una veu.... CALMA TOTAL.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.