Ness
per en 25 Desembre 2011
575 Vistes

Dimecres 1 de desembre de 1999.

Ahir va fer 2 anys que el nin Marià Carbonell va fer una conferència a Sant Benet de Bages. Jo hi vaig anar amb les "Martes". Quin canvi, ara! La d'Artés ja fa temps que no em parla després d'haver anat amb la "monja" i ex alumna de Les Alzines, una escola de l'Opus Dei... Em ttroben inferior, elles que són tan intel·ligents! I cristianes...

L'altra Marta, només em truca per pavonejar-se: "Saps què Noemí, he estat treballant tot l'estiu i, tu no?...Ah, la feine me la va buscar mon pare -amb accent exagerat de Lleida-. No sé si m'escriurà una postal de nadal. Igualment de la Bitry, l'any passat no va dir res.

Millor, així només escriuré a la súper mandrosa nº 1, l'Olga. O la Laura..quina altra, aquesta! Molt cristiana....Carca. Són d'aquelles que quan els demanes un favor qualsevol et dónen mil excuses i se't giren d'esquena.

L'altra, la Montse de Súria que l'any passat no em va escriure almenys em va el per què. les altres, en canvi, han anat amb enganys, dient que si que havien tirat les postals quan en realitat res de res.

Ahir  vaig veure "malalts de tele". la primera part van fer conya del nou govern del Pujol i també, totes les collonades de la setmana: les accions de "Terra"; l'efecte 2000 -errors de la Montse Jané: en comptes de dir 31 de desembre va dir, 31 de gener-. O la sra. Catedràtica en geografia Julia Valdecasas (morta per una malaltia degenerativa) que va dir que la capital d'Àustria era Sidney...

Cap allà a dos quarts de 6 ha trucat, per fi!, la Núria de Rehabilitació. hem estat xerrant durant 10 minuts. M'ha dit que potser vindria la setmana que ve. M'ha explicat que ha estat a la Vall d'Hebron per unes proves sobre el refluxe gàstric, per comprovar-li el Ph, ja que fa molt de temps pateix d'afonia i, que havia anat a molts especialistes i no li havien trobat res -especialistes de la Medicina Privada!-. Ni ara, saben què podia ser.

Li he parlat del Nolotil -Metamizol- i m'ha avisat que era un medicament molt fort i que anés en compte amb l'estómac!

Tot continua igual. Mal al peu, avorriment. Em deleixo per sentir noves...

 

 

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.