Tomeu Fuster Capllonch
per en 28 D'octubre 2011
3,009 Vistes

Una vegada més no varem poeder acabar l'ordre del dia del  plenari , varen quedar sense contestar els precs i preguntes dels partits polítics, més avall teniu les respostes


ESQUERRA POLLENÇA


El proper dia 10 de novembre tenc una reunió amb el Director General d'Innovació i #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">desenvolupament #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Tecnòlogic per tractar el tema TV de la Cala Sant Vicenç, el #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">batle m'acompanyarà.

PSM

Tema #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Mondo, com ja sabeu ens varem reunir amb #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Mondo, i  ens varen proposar canviar la moqueta a preu de cost, 19€,  ens varen comunicar que segons llei s'ha d'aplicar una  garantia gradual, dons hem comprovat que si, que la garantia que s'ha d'aplicar és gradual, ja he donat instruccions per convocar una segona reunió per negociar el preu del metre quadrat.


Piscina, és una caixa de sorpreses, quan arregles una cosa s'espatlla un altre, i quan et penses que  avui et quedarà solucionat,  torna a sortir un altre problema. El PSM em demana si tenim previst tancar més dies, estam fent  feina per evitar un tancament de les instal·lacions. Per posar a punt les instal·lacions, hem de fer, com es diu en termes futbolístics, un #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">hattrick, #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">concessionària, manteniment, i esmenar els problemes de construcció i defectes dels material de les instal·lacions.

1-Per una banda tenim la #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">concessionària que no pot complir amb les seves obligacions, s'ha generat un deute #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">d'aproximadament uns 40.000 €, una situació #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">insostenible, després de varies reunions amb l'empresa per  cercar solucions, es va parlar d'arribar a un acord amistós, cosa poc probable perquè per poder arribar a un acord amistós un dels requisits legals és que l'empresa #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">concessionària estigui al corrent de les seves obligacions. Comunicarem en breu a la concessionaria que es posi al corrent de les seves obligacions.

2-Tenim unes instal·lacions que no s'han realitzat cap tipus de manteniment, per aquest motiu, seguit seguit, tenim problemes,  el darrer, la #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">deshumectadora, que ja està arreglada,  no funcionava perquè s'ha havia espatllat una placa, ara s'han de revisar contactors, vàlvules i carregar de gas el compressor, encara no sabem el cost total de la reparació però #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">aproximadament podem parlar de 5000€. Contractarem un servei de manteniment no només de les instal·lacions de la piscina coberta si no també de totes les altres que també pateixen el mateix problema per evitar despeses majors i donar més vida a les instal·lacions.

3- Avui mateix  he tingut una reunió amb #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">l'ute, Amer i #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Centros de #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Montajes, juntament amb el nostre arquitecte i enginyer, les instal·lacions presenten un munt de deficiències, farem arribar un informe tècnic a #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">l'ute perquè esmenin tots els problemes derivats d'una mala construcció i defectes de materials

No tot son males noticies, les instal·lacions ja funcionen amb el nou sistema d'eficiència energètica, notarem una reducció #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">considerable del consum  i per tant aconseguirem reduir la  despesa. També aprofit per comunicar que aquesta setmana han començat les obres d'un #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">passadis que #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">conectarà la piscina  i el #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">poliesportiu.

Pistes tennis #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Duva, varem presentar una proposta a #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Duva per #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">regularitzar la situació, no hi varen estar d'acord i aquesta setmana han entrat una instància resumint totes les gestions  que han fet amb l'ajuntament i aporten una proposta, a la propera junta de govern es debatrà.

#FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">CONVERGÈNCIA I UNIÓ PER POLLENÇA


S'han donat instruccions i en brevetat es començaran a redactar les bases per la concessió del bar del camp de futbol de Pollença

ALTERNATIVA PER POLLENÇA

Vos han arribat queixes de les molèsties que provoquen la porteria de futbet i la cistella de bàsquet col·locada entre el bar i les pistes de tennis del #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">poliesportiu del Moll, m'agradaria saber exactament quines molèsties son per poder prendre una decisió. Les vegades que m'he trobat a les instal·lacions no he detectat que fou un problema, tot el contrari he vist mares i pares al bar #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">mentrestant els nins i nines aprofiten per jugar dins aquest espai.

També heu rebut queixes del material usat per tancar alguns forats a les reixes del #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">poliesportiu del Port de Pollença, abans de rebre els precs ja ho havíem esmenat.

Les aportacions d'un ciutadà per un possible reglament d'usos d'instal·lacions i materials municipals ja ho estam aplicant des l'àrea d'esports, s'han donat ordres per l'inici del inventari i dur un control de totes les compres per saber perquè i a on es fa la despesa. Fa més de dos mesos que demanam una fiança, per poder utilitzar equipament de propietat municipal, i es fan les comprovacions per tal de garantir el seu #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">funcionament.

Club tennis Pollença,  està constituït , d'aquesta manera els nins i nines de Pollença poden entrenar i competir, és veritat que no està inscrit a la Federació #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">corresponent, el motiu és degut a que les instal·lacions municipals no hi ha tres pistes de tennis, que exigeix la Federació Balear de Tennis per poder competir, i els nins i nines que entrenen a Pollença competixen amb nom d'un club de tennis d' #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Alcudia, Club #FFFF00 none repeat scroll 0% 0%;">Pollentia, que si,disposen de tres pistes de tennis

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.