Josep Becari
per en 26 D'octubre 2011
1,355 Vistes

Hola a totes/tots,

Ja fa prop d'un any vaig abandonar el meu anterior blog allotjat a blogger ja que considerava que els temes eren molt repetitius, només parlava de RENFE i si em permeteu l'expressió, em "cagava" amb la RENFE. Ara al cap d'un any i engrescat per amics que obri un nou blog, sorprenentment, tot aquell grapat d'entrades referents als "problemes" de RENFE, descriuen tanmateix una realitat idèntica a la que vivim ara mateix. Bé, de fet, ara pago 28,70€ setmanals a la mítica empresa, mentre que fa un any pagava poc més de 27€ (sorprenentment, un servei igual o pitjor i paguem 1,5€ més, una vergonya). Aquest matí, he pogut veure un reportatge de TVE anomenat "Final de trayecto" mostra com els "nostres amics" tanquen estacions a Galícia i deixen de forma incomunicada sense tren ni bus a tot de pobles de la zona rural gallega. Aleshores, fomenten la no-escolarització? fomenten la manca de salut? Cada dia centenars de persones anaven amb tren fins a les corresponents ciutats gallegues per anar al metge o a estudiar. Pel que sembla no hi ha diners per a tot, i prefereixen continuar llençant diners amb l'alta velocitat i tancar tota una xarxa ferroviària.

Si continuem repassant mètodes intel·ligents d'aquesta empresa, l'encarregada de l'estació de Vilafranca del Penedès, casualment, no hi és mai quan un tren porta retard, d'aquesta manera, la companyia s'estalvia la devolució express ja que des de fa més de mig any, que es neguen a acceptar la petició online.

En fi, amb molta il·lusió de retrovar-vos a tots a la xarxa, m'acomiado de vosaltres (per ara) i esperem, que avui, Renfe no tingui problemes amb la mítica catenària.

 

 


 

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.