per en 15 D'octubre 2011
1,167 Vistes

He escrit totes les tonteries del món però m'he oblidat de dir-vos el més important: el per què d'aquest blog (o flog, no sé ben bé què és).

1. Doncs el primer per què de tots és perquè m'aburreixo. Tots ens aburrim en algun moment del dia, és llavors quan ens flueix la imaginació. Per tant, quan m'aburreixo o no faig res, entro a aquest blog/flog i escric el que em ve de gust, perquè m'avorreixo.

2. Perquè m'encanta escriure. És el meu hobbie (a part de molestar el meu germà...). M'encanta narrar el que m'ha passat durant el dia, el que penso, crear trames i personatges estrambòtics... sobretot, el que m'agrada més és aquest últim: crear personatges estrambòtics. Quan escric sobre ells o faig diàlegs, és com si els conegués, i me'ls arribo a estimar (el meu nivell de bogeria és, diguem-ne, alt...).

3. De gran vull ser escriptora, per això vull practicar amb aquest flog/blog, a veure què opina la gent sobre el que escric, practicar i trobar la meva <<veu>>... així, d'aqueí un temps, podré veure la meva evolució de com escric només amb un clic.

4. L'últim però no per això menys important: per inspirar. M'agrada veure la gent que té un somni, difícil de aconseguir, i ell dale dale dale, el persegueix siguin quines siguin les circumstàncies. Amb aquest blog vull que le gent persegueixi els seus somnis passi el que passi. Posem, per exemple, que tu vols ser actor, però quasi diàriament et repeteixes:

-Però que estic sonat? Com vull arribar a ser un gran actor? Segur que no ho aconsegueixo...

Eiiiiii, oi que la Cameron Díaz, la Julia Roberts, el Brad Pitt i moltíssima gent més ho ha aconseguit? I són mortals, igual que tu. Es mosseguen les ungles i els fa pal llevar-se d'hora. Llavors diga'm, per què ells sí i tu no? Escolta'm bé, l'impossible ÉS POSSIBLE si t'ho proposes!! SI TU POTS, JO TAMBÉ :))

Publicat a: Relats
Sigues el primer a qui li agrada això.