Marina
per en 29 Setembre 2011
2,466 Vistes

La nit és màgica. La nit ens inspira sensacions, ens fa reflexionar. El silenci, la claror de la lluna i la frescor. La lluna, gran amant de tots nosaltres, els nocturns. Ens acompanya i ens acarona tota la nit. Ens guia i ens canta una cançó de bressol perquè poguem dormir plàcidament un cop ens vingui la son.  La nit... com m'agrada la nit. Els millors petons es fan a la foscor, on el tacte es torna el sentit més preuat. La nit ens fa pensar que l'impossible és possible, ens fa somiar i ens fa sentir alliberats. Aixeca el cap i mira el cel: negre amb punts blanquets brillants, tot n'és ple. És meravellós. Em passaria la nit desperta mirant les estrelles. 

Però sense dia no hi podria haver nit, de la mateixa manera que sense guerra no hi pot haver pau. I mentre espero que les guerres s'acabin perquè hi hagi pau, també m'espero tot el dia a que el sol es vagi ponent de mica en mica perquè la lluna torni al seu lloc i, per mi, torni a ser una grano jornada nocturna de reflexió. 

Publicat a: Personal
Modest
Una discrepancia, no calen guerres per viure sempre en pau. el que pasa es que quan fracasa el dialec racional, qui no acepta que viu amb societat i que cal respectar als demès, imposa la seve ideas per la força
30 Setembre 2011
Marina
moltes gràcies 😃 amb això de la pau crec que tens raó, però jo em referia a que sense una cosa no hi pot haver l'altra. De manera que si no sapiguéssim què és la guerra, tampoc sabríem l'importància de viure en pau. moltes gràcies per comentar-me i llegir-te el meu blog!!!
1 D'octubre 2011
Pere
Molt bonic!
1 D'octubre 2011
clockwork
nits de reflexions al flog no? 😃 molt bonic!
1 D'octubre 2011