mutxina
per en 16 Setembre 2011
4,000 Vistes

 

El que és imprescindible per ser un bon jugador és saber les regles. Com t'has de moure, que has d'evitar i saber tirar quan cal.

Jo sóc de les que neden però saben guardar la roba, però quan el teu contrincant no accepta que a vegades es perd o et trobes amb un altre jugador que et sap fer anar on vol, em sento despullada.

Em jugat sempre, sabent al que ens expossem, els riscos que aixó comporta i no crec just que ara em reclamis o em recrimins que l'única que juga soc jo. Aquest joc no te unes normes establertes, les hem anat posant nosaltres i saps que quan es conviden més jugadors ens expossem a que no en sàpiguen o a que vagin de "farol".

Tu vas proposar començar una partida de nou, tornar a jugar i posar-me a mi en joc. Sóc molt bona jugadora, ho saps, i sé que els meus moviments són pensats i calculats, si vull guanyo; tinc el do de saber fer anar a la gent al meu terreny i guanyar-me'ls...i tu m'has ajudat, ara no et pots queixar.

Tantes i tantes vegades t'he proposat ensenyar-t'en...t'he ofert que juguis tu amb les blanques i mai has volgut...i ara sents que has perdut, que se t'han menjat la reina... Doncs si, se t'he l'han menjat, l'has exposat i l'has ofert en safata i no ho has vist. T'enrabies amb mi perquè no l'he defensat prou, perquè no has vist com se te la menjaven i estàs dolgut i ho entenc, però no em pots culpar. Tot joc té els seus riscos i malgrat aixó no ho acceptes...mal jugador. Posat en el meu paper, soc la més vulnerable i no em queixo, perquè sóc forta i perquè malgrat perdre fitxes sé on vull arribar i ser enrocar-me quan cal...Aquest cop per aixó no he guanyat la partida però tampoc l'he perdut...aixó si he aprés una jugada que intentaré no repetir doncs la que ha sortit culcagada sóc jo.

He jugat una de  les millors partides de la meva vida, una d'aquelles que val la pena recordar i que et deixen marca...molta marca. L'he gaudida al màxim, empapant-me de tot per poder-t'ho explicar i que en sabessis però aquest cop no n'has tingut prou. Me l'he tornat a jugar per tu i tu no n'has fet prou i ni tans sols m'has donat la oportunitat de parlar-ne..no és just.

Sort que diuen que el que no et mata et fa més fort, i creu-me, que desde ben petita, he fet aquesta frase meva.

M'alegro de que el tauler torni a estar al seu lloc i les fitxes estiguin a casa...i mira, finalment hem fet arribar el peó a terreny enemic i has recuperat la teva reina...i si obres bé els ulls veuràs que mai l'has perduda. La reina sempre juga amb els moviments que tu li marques.

Queda't amb que aquesta partida ha quedat en tables, aquest cop l'unic que se n'ha menjat alguna ha set l'enemic.

M'encanta jugar, he nascut per fer-ho i tu has nascut per observar-me, està clar, però parat un moment i escolta'm, has de tindre una cosa tan clara com la tinc jo..." QUI JUGA AMB FOC CORRE EL RISC DE CREMAR-SE"

Sigues el primer a qui li agrada això.
JALTINC
Tu ho has dit!!! un joc perillós!!! Per jugar cal saber perdre...ho diuen els entesos... Si decideixes jugar, has de saber jugar prou fort... llavors o guanyaràs molt o espantaràs el rival...però mai et quedarà la sensació de quedar en taules... Si s'espanta... doncs no passa res!!!! Qui no s'arrisc... Veure més
17 Setembre 2011
Single de Girona
Vigila no creure’t massa això de “si vull guanyo”, a tots als que ens agrada jugar ens agraden els reptes i ens avorreixen les partides fàcils. Si a una partida no existeix la possibilitat de perdre, la partida no té cap interès.
18 Setembre 2011
mutxina
Una cosa es que guanyi com vull, la'ltre és deixar veure la jugada perquè caiguin facilment...sempre s'ha de tindre un As sota la màniga...i jo el tinc. Mai ensneyo les meves cartes si no estic segura que el contrincant promet ser un jugador noble.
19 Setembre 2011
JALTINC
En el Poker, el millor jugador sol ser el més mentider... per tant... de noble res!!! En escacs, el que guanya és per què s'ha menjat a l'altre... No creieu que potser a vegades cal acabar amb el joc i posar-se a caminar de costat cap al mateix lloc?????
20 Setembre 2011