Tomeu Fuster Capllonch
per en 16 Setembre 2011
3,636 Vistes

Primer de tot faig un aclariment per totes aquelles persones que fan comentaris totalment anònims i gens constructius, aquest blog és totalment voluntari i ningú em pot exigir la seva actualització.  La meva feina es la de representar als ciutadans, i per això vaig crear aquest espai, per informar i recollir crítiques constructives. Per tant a totes aquestes persones anònimes, sigueu valents i contactau directament amb mi, que no tenc cap inconvenient amb explicar qualsevol dubte.

Aquests primers tres mesos, a part de que han passat molt aviat, la feina que he fet és, solucionar el problemes diaris i iniciar les gestions per poder sortir el més aviat possible d'aquest gran desgavell. Els nostres fonaments estan ben  tocats, això fa, que he d'invertir temps per crear una bona base i poder créixer amb solidesa. Més m´hagués agradat trobat una bona base per poder començar a desenvolupar nous projectes. És complicat sortir del clot amb rapidesa,  no tenim recursos econòmics i  part del funcionariat no rendeixen com cal,   afegim també,  que per solucionar, regularitzar i legalitzar la situació, casi tot passa per la secretaria, un autèntic embut. Ja ho vaig dir a una Junta de Govern, que és importantíssim que tots anem a una,  aquest Ajuntament necessita una restructuració urgent de tot el personal per poder ésser més eficaços, el personal necessita saber quines son les seves responsabilitats, i sobre tot motivació, la motivació, positivisme i les ganes de fer feina son molt importants per sortir endavant!

A continuació detall un parell de les gestions iniciades.

Piscina coberta

Estic pendent d'una reunió amb la UTE , Amer e Hijos i Centro de Montajes que son les empreses responsables de la instal·lació. Ja informaré després de la reunió.

Aquest mes quedaran arreglats els motors de re-circulació del aigua, ara mateix estam damunt la corda fluixa, només funcionam amb un motor. La gestió es fa a través d'Emser, s'han cercat les peces defectuoses per poder canviar-les reduint els cost considerablement.

Estam negociant un contracte de manteniment de les instal·lacions, la finalitat és aconseguir augmentar la vida de la maquinària i reduir les despeses de manteniment  i evitar reparacions greus i costoses.

He iniciat les gestions per un projecte de millora de l' entrada de la piscina i la connexió amb el poliesportiu, la idea és utilitzar materials que tenim amb existència i la brigada d'homes del Ajuntament. Està pendent de reunió i estudi de la seva viabilitat.

Camps de Futbol

També pendent de que ens confirmin una reunió amb Mondo, responsable de la instal·lació del herba artificial dels dos camps de futbol.

Ca'n Escarrinxo


L'Ajuntament paga un lloguer mensual de 1200€ pels mòduls instal·lats a c'an Escarrinxo, aquests son utilitzats per l'associació de músics de Pollença. Vaig demanar el contracte a diversos funcionaris sense èxit, segons pareix hi ha un contracte amb opció de compra. Si fos així aquestes casetes estarien pagades més d'una vegada. La setmana passada vaig tenir una reunió amb el delegat de les Balears. Estic esperant que des de Madrid ens enviïn el contracte per poder solucionar-ho el més aviat possible.

Anualment C'an Escarrinxo ens consta 20.000€, tant des de l'àrea de Joventut com l'àrea d'esports intentarem donar sortida per tal d'aprofitar la instal·lació, si teniu alguna idea, ja ho sabeu.

En breu posaré més articles de les gestions que em queden pendents d'explicar.

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.
Tomeu Fuster Capllonch
Bones, Faré arribar les vostres idees a n'els responsables de cada àrea. Gràcies
24 Setembre 2011