Daniel OG
per en 6 Febrer 2010
2,725 Vistes

Aquest blog pretén ser la porta per a iniciar en breu una campanya online per a reclamar que la companyia de telecomunicacions Yoigo (Xfera Móviles S.A.) incloga el català com a llengua d'atenció als clients i als serveis prestats.

A aquest blog comentarem també les notícies relacionades amb Yoigo o altres operadors, notícies relacionades amb els mòbils, el català a les noves tecnologies, etc.

Si voleu col·laborar, comenteu i envieu articles, notícies, etc. a:  yoigo [.-_arroba_-.] flog.cat

Publicat a: Tecnologia
Sigues el primer a qui li agrada això.
Joan Pau Joan Pau
ho trobo molt bé. jo l'ultima consulta q vaig fer a vodafone... em van atendre en castellà, jo els hi parlava en català, però la noia m'entenia. em vaig donar d'alta sense voler fer-hoo a una d'aquestes coses de missatges i de descarregar coses i me gastava molt saldo en cada misatge q m'enviven. ll... Veure més
7 Febrer 2010