mutxina
per en 7 Setembre 2011
2,718 Vistes

   

Tot i que fa molt de temps que em vas deixar sempre et recordo, i últimamanet més que mai…no se perquè; bé si…perquè segueixo anyorant-te i no m’acostumo a que no hi siguis.

Et recordo darrera la porta , esperant a que jo entrés, amb aquell somriure que només perdies quan et posaves a recordar, t’ajupies per abraçar-me i fer-me els petons que teniem pendents de feia temps…ens veiem massa poc.

 

Recordo les partides d’escacs al teu depatx , no perdies mai la paciència amb mi i em feies repetir les jugades un cop i un altre fins que jo veia clar per on havia de tirar. Recordo les classes de mecanogràfia , sempre la mateixa frase que contenia totes les lletres de l’abecedari…”una noia com cal ha de saber escriure a màquina de manera àgil i correcte” em deies.

Recordo la teva inmensa biblioteca i recordo perdre’m-hi buscant el llibre que em deies,; sempre hi trobava alguna sorpresa al seu interior i t’agradava veure’m la cara de felicitat quan la descobria.

Anyoro veure la teva figura enmig de l’assolellat marc la porta del carrer, sempre impecable amb el teu vestit gris i ple de detalls: el mocador sortint tímidamente del la teva butxaca, el botons de canyell en forma de rubí, la corbata perfectamente aliniada i aquell barret tan senyorial que no dubtaves en aixecar per saludar a qui t’anaves trobant pel carrer.

Quants riures em vas ensenyar i quantes llàgrimes vam compartir recordant temps de guerra; encara se’m posa la pell de gallina quan sento l’Emigrant o en Cant dels Ocells.

 

Només volia dir-te que t’he fet cas…sempre has estat amb mi. Duc la teva aliança al meu dit, la vaig fer servir per casar-me, així hi podies ser tal i com em vas prometre; el papa no va vindre (estava massa ocupat) però hi eres tu. I tal i com em vas demanar he passat dels gamarussos que roben la inocencia de les noies i he trobat un home com cal. Té les seves cosses, com jo, i potser li canviaria alguns detalls que em fan patir massa sovint, però m’estima com ningú mai m’ha estimat i jo l’estimo a ell. M’ha ajudat a ser qui sóc i sempre m’ha recolzat en tot, estant o no d’acord amb mi. Tenies raó, costa molt trobar a algú que realment valgui i quan el trobes has de fer el possible perquè no marxi. Sé que a vegades no faig prou i que fallo tot sovint però et seguiré fent cas, sempre has estat amb mi guiant-me i no m’ha anat tan malamente,oi?

El papa m’ha fet mal tantes tantes vegades que no m’explico que porteu la mateixa sang…sort n’he tingut de tu.

Em sap greu no poder visitar-te, no tinc prou forces per no desmoronar-me, però et penso sempre. Perdona’m.

Gràcies per escoltar-me com sempre fas…encara et necessito avi.

T’anyoro i t’estimo més.

Sigues el primer a qui li agrada això.
Single de Girona
Mutxina, els teus escrits enganxen parlis del que parlis, el teu avi segur que està orgullós de la seva neta.
8 Setembre 2011
mutxina
Merci single...quan estic fluixa penso en la gent que m'ha ensenyat a estimar i el perquè estimem...i...com sempre, ha aparegut ell.
8 Setembre 2011
JALTINC
Hola mutxina, com s'enyora la gent que ja no hi és, oi??? jo els avis fa molts i molts anys que no els tinc... però tot ha de continuar quan una cosa es para... és llei de vida, diuen els més grans... Ànims!!!! que de tot ens en sortim menys de la mort!!!! Records des de Jaltinclandia, el país del c... Veure més
17 Setembre 2011