mutxina
per en 1 Setembre 2011
2,300 Vistes

 

 

 

 

La fa estirar sobre el llit i li treu el tanga; ella aixeca el cul per ajudar-lo. La agafa de les cames i la fa baixar, deixant-li mig cul penjant del llit; s’agenolla davant d’ella, la mira i dibuixa un somriure de dimoni abans d’ajupir el cap.

 

 

Sap on va de seguida, el coneix bé i no s’entretindrà amb més petons a les cuixes ni caricies als melucs; obra les cames, molt, tan com pot i s’ofereix; ell no dubta en agafar el que se li posa al devant i s’hi llença…ella tanca els ulls als primer contacte, el toc ràpid i segur amb la llengua li fa posar els péls de punta i s’excita més pensant que després d’aquesta pincellada humida en vindrà una altra i una altra…

La llengua juganera recorre tot el seu entrecuix, de manera ràpida però suau, sense presionar i ella perd el nord; no seria capaç de definir quin moviment li fa, ni si amunt o avall, circular, de costat, només sap que els seus mugrons s’han endurit en qüestió de segons i que el cos se li tensa; comença a respirar molt ràpid i lluita amb els seus ulls perquè no se li acabin de tancar. Ell nota la seva excitació i decideix augmentar més el ritme si es possible, però aquest cop anirà un xic més enllà, donarà permís als seus dos dits perquè entrin dins d’ella.

 

Ella tremola i tremola, un cop i un altre…té la ment en blanc, només gaudeix del moment, del ara. No deixa perdre cap sensació, s’empapa d’elles mentres acaricia els cabells d’ell.

 

Aixeca la vista per mirar-la, fa cara de no poder més, està apunt: la veu mossegar-se el llavi i tancant els ulls, la sent gemegar i com de tan en tan se li escapa algun crit ofegat expressament, les cames se li comencen a tancar i li empressonen el cap per no deixar-lo marxar.

 

S’atura i s’escapa, la agafa per les natges i la fa girar ràpidament; la agafa pels malucs i li endinsa, fins el fons, fort i de cop…fent que ella aixequi el cap per l’impuls. Li treu i li tornar a fer entrar, un cop i un altre intercal.lant moviments ràpids i suaus i jugant amb les dos possibilitats que el cos d’ella li ofereix. Cada cop que entra és com tronar a començar allargant el moment que tots dos desitgen arribar. Suen i els seus cossos rellisquen, les envestides cada cop són més ràpides i fortes, ella comença a gemegar, més i més, li fa notar que està apunt, ell li pica a les natges i si arrapa, les separa i disminueix el ritme…està apunt i acompanya els gemecs d’ella amb els seus, li posa els dits  a la boca, ella els mossega, fa les últimes envestidesfins que s’atura a dins, ella deixa anar un crit fluixet entre els dits i ….i ara sap perquè es allasobre aquell llit: perquè és la seva debilitat, perquè el desitja i perquè no se’n pot estar perquè li encanta la manera com se la tira.

 

Torna a casa cansada, diu al seu home que ha tingut un mal dia i l’abraça.

Fa un petó a la Berta i al Pol i se’n va cap a la dutxa.

És mira al mirall i s’enrabia, ...repeteix dins del seu cap:”he tornat a caure-hi”…,he tornat a caure-hi”…