mutxina
per en 11 Agost 2011
2,288 Vistes

images?q=tbn:ANd9GcQLiBiFs_EDHzGwab2AKdr

 Posa la clau al contacte i engega el cotxe. Mentre es posa el cinturó de seguretat fixa la vista a les seves cuixes, mai s’havia posat tantes faldillas com aquest any i ara entén el perquè…mai li han agradat les seves cames. Sintonitza l’emisora de costum, no pas perquè li encanti sinó perquè ja està tipa de buscar-ne alguna d’interessant i no trobar-la; es posa el cigarret a la boca i emprén la marxa.

 

 

Fa calor i el sol que d'avui és impressionat, haurà de posar l’aire si no vol arribar feta un pop. Es va repassant al mirall; avui el rimel se li manté a lloc i el granet de la front ja va marxant, porta els cabells esparrufats però no li dóna importància (més que se li esparrufaran).

 

 

Sempre, durant el trajecte, pensa que no ho hauria de fer, que no te una raó prou sólida que l’excusi, que ni tan sols es pot dir que és quelcom especial que la compensi d’alguna manera. S’enrabia amb si mateixa; sempre diu que serà l’últim cop i mai ho és. Es propasa que quan acabi i marxi li farà un petó tendre i l’abraçarà per acomiadar-se sense que ell ho sàpiga…en tot cas més endavant ja es conectarà i li explicarà. Sap que cara a cara no és capaç d’afrontar-s’hi, li agrada creure que ell li té carinyo i que fins i tot, potser, la necessita i que li demanarà que no ho deixin.

No hi ha res que la lligui a ell a part del sexe, no s’han fet mai confidències, ni han tingut llargues xerrades, amb prou feines han tingut una conversa com dèu mana, han rigut poc…i tot i que ell la va ajudar i consolar en un mal moment de la seva vida, no s’atreviria a dir ni que són amics. Fa temps que intenta buscar una manera de definir la seva relació però no la troba, potser el que més s’hi acosta és “conegut especial”.

De totes maneres fa temps que vol posar a fi a “aixó” i no entén com no ho pot fer fins que és allà, amb ell. L’agafa de la cara i li fa un petó, quasibé sense saludar-se; l’apreta contra ell per la cintura i quan separa la boca de la seva somriu i li diu hola. En aquests cinc segons ella a pogut notar com el seu “amiguet” s’alegra de veure-la també. Segueix amb els petons d’una manera apasionada, quasibé sense respirar, i les seves mans envolten i apreten els seus pits. L’agafa pel cul i ella se li abraça al coll, la aixeca i se l’emporta passadís avall, ella l’envolta amb les cames i es deixa portar. Riu i entén perquè és allà; en poc temps l’ha fet mullar i tot just acaba de començar. Es morregen mentre ell l’ajuda a despullar-se, doncs ella s’intenta treure la roba amb una mà…l’altra l’està acariciant i el fa posar dur. Sent que fa màgia quan nota com es va fent gran entre els seus dits. S’asseu per descordar-se les sabates i ell se li planta al davant mentre s’abaixa els pantalons. Ella mira a munt i li diu que si sap lo genial que és aixó de que les dones puguin fer més de dues cosses a l’hora…ell riu mentre ella se la posa a boca sense deixar de descorda-se les sabates.

El primer gemec la impacienta i desideix treure-se-la sense descordar, ja no pot esperar a més a menjar-li bé, com déu mana, li encanta fer-ho i és més, sap que és bona fent-ho. Ell la agafa pels cabells i li acompanya el moviment del cap amb les mans, però només la segueix, no li marca cap ritme ni la mana, la deixa fer com vol…ella disfruta tan com ell amb aquesta llibertat.

La agafa, la acaricia, la apreta, la colpeja suament contra els llavis, se la refrega,  mossega, sense apretar, la punteta i se l’endinsa de cop fins el fons…notant com ell apreta el cul i s’inclina cap endavant oferint-li tota. La manté un segons a dins, li encanta la sensación de poder que aixó li dona, i després la deixa escapar poc a poc però mai del tot; quan nota que la punta està a punt de surtir la torna a xuclar cap a dins…

 

 

Ell la fa parar, si segueix així aviat acabarà, i no vol; es veuen molt poc i s’ha de treure suc al temps que tenen.

La mira i l’agafa per la cara, li fa un petó i li agafa els pits, vol seguir jugant…

Sigues el primer a qui li agrada això.
mutxina
Jo reincident?? potser no parlo de mi, potser parlo de la meva veïna, d'una amiga...o potser no. Ja saps que segiré seguint-te però aquesta facilitar de fer "amistats" em sorpren i reconec que avegades em em pica i tot...espero la segona part aviat. D'aqui res penjaré jo la segona part d'aquest. Mol... Veure més
12 Agost 2011
JALTINC
AHH!!! jo també tinc una "veïna" a qui li passava algo semblant... jejeje!! Ara tots dos tenen una relació amb altres, però crec que més endavant hi tornaran...
24 Agost 2011