Tomeu Fuster Capllonch
per en 10 Agost 2011
4,110 Vistes

Haurem de prioritzar i vigilar molt la despesa pública per poder mantenir les  instal·lacions municipals.

Les instal·lacions de la piscina climatitzada estan a un estat deplorable per una falta de manteniment, una mala construcció i també, segons pareix,  no es va tenir en compte un informe tècnic per poder evitar els problemes actuals.

Els conductes d'aire calent estan ben oxidats, i quan hi ha condensació cauen gotes d'òxid dintre de la piscina, a la part interior dels conductes, s'ha està desfent un material, no se quin és, en forma de llesques. que alguns troços petits també cauen dintre de la piscina. Aquest conductes pens que no haurien d'estar amb aquest estat, en principi son de acer inoxidable, miraré si podem demanar responsabilitats a l'empresa que ho va instal·lar.

 

 

 

 

 

També s'ha de revisar les vidrieres d'alumini, panys espenyats i vidrieres que s'han desplaçat i no tanquen com cal, punts d'humitat, i revisar l'enrajolat que te qualque "poro" que dona aigua a la sala de màquines, oxidant les bigues de ferro.

 

 

 

La instal·lació toca funcionar amb tres motors de circulació d'aigua , ara mateix funciona amb un, comprat dins el mes de juliol, ja està gestionat de manera urgent per solucionar-ho, ja que estam forçant el motor que ha de moure ell tot sol totes les tones d'aigua.

 


S'ha esta canviat una turbina que te un cost de casi 3000€, amb un bon manteniment hagués pogut durar més anys.

 


Hi ha el dipòsit de cloro dintre la sala de màquines, segons m'han explicat, hauria d'estar a l'exterior per poder evitar que oxidi la instal·lació

 


La sala de màquines també s'ha d'organitzar,  fa de magatzem, vaig trobar unes porteries de futbol platja, que en principi em pensava que eren tubs reserves de la pròpia instal·lació, vaig flipar quan vaig veure que encara estaven amb el seu paper d'embalatge, fa més de quatre anys que estan allà. També s'ha li ha de donar una sortida o vendre o aprofitar.

 

 

 

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.
Tomeu Fuster Capllonch
Moltes gràcies per les vostres observacions, intentaré solucionar totes les deficiències el més aviat possible.
25 Agost 2011