Ness
per en 5 Agost 2011
2,057 Vistes

Els investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona han passat la mà per la cara, a un suposat expert en Esclerosi Múltiple. Aquest doctor que només atenua els brots produïts per aquesta malaltia encara sense cura, amb corticoides -una mena d'hormona del grup dels esteroides produïda per les glàndules suprarenals; aquestes hormones comenpleixen un paper fonamental en la regulació de diferents funcions de l'organisme, especialment en el mecanisme dels carbohidrats, de les proteïnes i dels lípids;  a més, regulen l'equilibri dels electròlits i l'aigua i, actua sobre algunes funcions de l'aparell cardiovascular, el ronyó, múscoloesquelètic i el Sistema Nerviós Central, etc.-, per anar fent passar l'estona mentre algú o altre no trobi la pedra filosofal.

Aquests investigadors han descobert un medicament usat per la disfunció erèctil i per la Hipertensió arterial pulmonar redueix dràsticament els símptomes de l'Esclerosi Múltiple -en un primer moment encara, en model animal-.

Diuen aquests investigadors -amb l'estudi publicat a Acta Neuropathologica-, mostren que el tractament diari durant 8 dies amb Sidenafilo, després de l'inici de la malaltia, redueix de forma ràpida els signes clínics, amb la recuperació gairebé completa fins a un 50 % dels casos.

Aquest medicament, el Sidenafilo que és un vasodilatador. redueix la infiltracióde cèl·lules inflamatòries a la substància blanca de la medul·la espinal, fet que redueix i facilita la reparació de la mielina (és una capa aïllant que facilita la connecxió entre unes neurones i les altres produïnt la sinapsi o intercanvi d'informació i, que si aquesta es fa malvé,  es produeix un curt-circuït).

http://www.neurologia.com/sec/RSS/noticias.php?idNoticia=2875

 

 

Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
En això hi estan...
17 Gener 2013