Tomeu Fuster Capllonch
per en 27 Juliol 2011
3,881 Vistes

Dia 25 d'agost a la Cala Sant Vicenç a la Plaça dels Pins a les 21:30 es projectarà el documental  Homes Sincronitzats  -  o com superar la crisis dels quaranta ballant sota l'aigua.

Direcció: Dylan Williams
Nacionalitat: Regne Unit; Gran Bretanya,Suècia (2010)
Duració: 60 minuts
Gènere: Social,Primera persona
VO en anglès i suec subtitulada en català

Sinopsi

Una humorística i commovedora mirada a un grup d’homes que aconsegueixen l’èxit com a membres de l’equip suec de natació sincronitzada. El que comença com una activitat setmanal per escapar de la rutina diària i les responsabilitats familiars, es converteix gradualment en un compromís molt més seriós. Aquest grup, format per conductors de trens, carnissers, arxivers i professors, aviat descobreix que no és l’únic equip masculí del món i que, per primera vegada, està a punt de celebrar-se un campionat a nivell mundial que tindrà lloc l’any en què molts d’ells en fan 40, un moment de les seves vides on toca fer balanç.

El Director

Dylan Williams és un gal·lès establert a Suècia per amor que s’uneix a l’equip masculí de natació sincronitzada amb la intenció d’ampliar el seu cercle d’amistats. Sis anys després comença a fer-se un lloc en la realització de documentals amb aquesta obra, que dirigeix i protagonitza. Actualment segueix combinant els entrenaments amb l’equip amb un projecte a la seva Gal·les natal i una sèrie per a nens de 3 a 5 anys.

Premis i Festivals

> Galway Film Fleadh, selecció oficial. Irlanda, 2010.

 

> Silverdocs, selecció oficial. EUA, 2010.

 

> DocPoint, Helsinky Documentary Film Festival. Finlàndia, 2011.

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.
Tomeu Fuster Capllonch
Si soc joc, et puc ajudar? estic fent feina per regularitzar la situació contractual
4 Agost 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Bon vespre Votant quant et va be que quedem per parlar d'aquest tema?
9 Agost 2011