Tomeu Fuster Capllonch
per en 26 Juliol 2011
3,264 Vistes

La Cala Sant Vicenç necessita que durant tot l'any hi hagi activitat,  és un nucli del municipi que tenim ben descuidat i que cada vegada la seva activitat comercial es veu reduïda,  actualment no vivim un bon moment econòmic, especialment a la Cala Sant Vicenç, per aquest motiu, i ara més que mai,  intentaré augmentar les visites dels pollencins, pollencines, passants i turistes per donar més vida a la Cala. Una de les accions on crec que podem aconseguir mes moviment és dinamitzant la Cala Sant Vicenç, i en lloc de celebrar les festes i concentrar les activitats i massificar els visitants durant tres dies, trob més interessant que quasi cada cap de setmana hi hagi diferentes activitats, culturals, esportives, lúdiques...etc. Les activitats que hi ha previstes son les següents, Cursa Ciclista, Fil d'Ariadna, documental a la plaça dels pins,  Art i copes, Concert, Visites guiades, Campionat de Trial...  Aquestes, estan pendent de confirmar i és difondran a través del blog,  facebook i altres canals.

M'agradaria que si teniu qualque iniciativa idea..etc m'ho faceu arribar, junts podem aconseguir que el municipi de Pollença millori dia a dia.

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.
Tomeu, Felicitarte por lo menos cuanto al buen propósito de este. Solicita a la asociación de vecinos una lista de la ofert complementaria y actividades necesarios para el impulso social y económico de la cala. El mismo sobre 3 finalistas anualmente. Dispone des de vuetsra posición de la posibilidad... Veure més
27 Juliol 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Gràcies pels vostres comentaris, els tindré en compte
29 Juliol 2011