Tomeu Fuster Capllonch
per en 18 Juliol 2011
3,149 Vistes

Hem fitxat dos dies a la setmana per atendre a tots els clubs o associacions esportives. Ens hem  reunit de moment,  amb el club de futbol Moll i amb el club bàsquet Moll, ambdues coincideixen que no han cobrat les subvencions dels 2010, resulta que encara està pendent d'anar a junta de govern.

Fins ara el bar del camp de futbol del Moll ha funcionat d'aquella manera, estam preparant els plecs de condicions per treure a concurs la concessió del bar. No s'ha duit un bon manteniment de les instal·lacions,  i ara es precís fer una bon repàs, dutxes espenyades, portes vestidors rompudes, goteres als vestidors, desaigües voltant camp de joc romputs que perilla que algun esportista es faci mal, focus que no funcionen, ... el camp d'herba artificial està en mal estat i com que està en garantia demanarem responsabilitat a l'empresa que el va instal·lar.

El club bàsquet del Moll ha de fer virgueries per poder competir, hi ha un conveni amb l'institut del Moll per poder compartir el petit pavelló,  tan petit que quan hi ha un partit de bàsquet la taula dels arbitres s'ha de posar a la porta del bany. El conveni ha quedat desfasat i s'ha de revisar. Fa anys que les hi han promès un pavelló, realment necessiten unes instal·lacions amb condicions per poder entrenar i competir, la veritat és, que ara mateix,  si no ens subvencionen un pavelló no es podrà fer, mentrestant hem de cercar una solució a curt plaç pel Club Bàsquet Moll. En Joan Cifre Cerdà em va comentar, que una possible solució, seria la d'utilitzar les pistes exteriors existents al Port de Pollença, no em pareix mala idea,  organitzarem una reunió per estudiar la seva viabilitat.



Aquesta setmana tenim reunions amb el club ciclista i el club bàsquet de Pollença

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.
Tomeu Fuster Capllonch
Moltes gràcies pels vostres comentaris, és bona idea conveniar i lo de l'assemblea, ho tindrem en compte Gràcies un altre cop! Salut
22 Juliol 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Completament d'acord, i de fet el tema que comentes de les valoracions, hi estam fent feina perquè tan els clubs com els ciutadans sàpiguen quin costos tenen. Moltes gràcies!!
22 Juliol 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Quan vulguis ens veiem i em parlam
25 Juliol 2011
Si dejarais de lado el mal hábito de las subvenciones y os decidís por no gravar. Algunos empresarios seguro participaríamos de actividades deportivas, con recursos económicos y tiempo. En mi época universitaria daba clases de vela a institutos en la asignatura de EF. en Barcelona. Parece que Puerto... Veure més
27 Juliol 2011