Tomeu Fuster Capllonch
per en 25 Juny 2011
3,322 Vistes

No he anat mai a cap plenari,  i com jo crec que hi ha molta gent, record comentaris de que la sala de plens sempre està buida, tan sols algun periodista, qualque vegada ho he sentit per la ràdio i és molt avorrit, segons tenc entès les competències que te el plenari són excases, i la proposta de fer un plenari cada dos mesos i una Junta de portaveus cada mes (un portaveu per cada partit polític) no crec que sigui una passa enrere tot el contrari. Hi haurà més reunions i es podran tractar tots els temes amb la possibilitat de que no només els polítics sinó els tècnics donassin tota la informació que ells volguessin. Més transparència i comunicació amb tots els partits, que són els que representen a tots els votants. Les actes de la junta de portaveus seran públiques per tant es podran penjar a la web, blog...etc, d'aquesta manera el ciutadà estarà més informat.

El que necessita aquest poble per sortir de la ruïna és que es faci molta de feina i gestionar amb austeritat, com ja he comentat abans, hem se sumar i no dividir, hem de sumar els esforços, i centrar-nos amb les necessitats bàsiques,  serveis, economia, promoció turística, seguretat, educació,... recordau que aquest Ajuntament te moltes mancances i si tots, ciutadans, funcionaris i polítics no posam de la nostra part no aixecarem Pollença.

Publicat a: Política
On posa suprimir-los volia posar reduir-los
25 Juny 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Bon dia! Buff, quans de comentaris!!, si no contest tots els comentaris, disculpau, no tenc temps material per fer-ho, ja que, entre la meva pròpia feina i la feina municipal em lleva molt de temps. Per començar no hi cap intenció de reduir la trasparència i la participació ciutadana, tot el contrar... Veure més
26 Juny 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Gràcies Martí!
27 Juny 2011
Tomeu Fuster Capllonch
Gràcies Xavi per la teva crítica, ho tindré en compte.
28 Juny 2011