Pere
per en 23 Juny 2011
1,328 Vistes

Vaig tenir la sort de passar el cap de setmana passat a Arnes, a la Terra Alta, gràcies a un cop de sort i a la gentilesa de la gent de La Premsa, que fa uns mesos van oferir un cap de setmana d'allotjament com a premi dels jocs literaris d'en Jesús Tibau. Hi vam estar fantàsticament bé i vaig tenir l'ocasió de trepitjar una terra que no coneixia. Em va encantar. Hi tornaré, n'estic segur.

Vam anar-hi sense plans massa concrets, una mica sobre la marxa, amb molta tranquil·litat. Al final, vam fer una mica més de turisme de pobles que de natura, en contra del que havíem previst, però també va estar molt bé perquè la veritat és que els pobles de per allà, començant pel mateix Arnes, s'ho valen. Només cal veure la posta de sol que ens va rebre el divendres al vespre (evidentment, la qualitat de la foto li fa perdre bona part del seu encant, ja ho sento):

A més a més d'Arnes i el seu simpàtic museu (Casa de la Mel), també ens esperaven alguns pobles propers de la part més meridional de l'Aragó de parla catalana, com per exemple Vall-de-Roures, una autèntica delícia i on vaig tenir el goig de conèixer personalment la Llibreria Serret, de la que m'havia parlat, també, en Tibau. O Queretes, on vam tenir un petit contacte amb l'escriptura dels antics íbers.

I diumenge, abans de tornar, ens vam acostar al gran riu, a lo riu Ebre. Un regal de viatge, i mai millor dit.

Publicat a: Personal