Albert Vila
per en 14 Juny 2011
372 Vistes

Avui m'he decidit a publicar una breu història, la història d'una etapa de la meva vida, segurament la més dura.

Encara no sé perque ho faig , segurament perquè soc conscient que aquesta lluita no serà fàcil, però també perquè conec el meu caràcter lluitador i que mai s'ha resignat.

M'agradaria també que aquest gent pogués ajudar a algú encara que  en aquest moment encara no sé qui és.... tan se val aquest és un diari dels meus sentiments, el diari d'una persona que com moltes busquem respostes allà on no n'hi han, o potser el que és pitjor busquem esperança allà on mai deixaran que n'hi hagi....

 

Avui m'he decidit a plantar cara a "La Caixa de Pensions","La Caixa", a  "l'obra social" , avui m'he decidit a dir-los obertament el que penso tot i  que suposo que serà envà, però  tan sols el temps m'ho sabrà dir, de moment m'he decidit a posar en pau amb la meva conciència  de moment  tant sols tinc clar que necessito no callar...............

 

Demà explicaré el meu cas i posaré mots als meus sentiments i com dia darrera dia va evolucionant. M'agradaria que aquesta història acabés bé per mi i per la gent amb qui comparteixo la vida, suposo ja per endavant que això serà una utopia i que la gent com jo sempre hem d'abaixar el cap, però  que ningú dubti que ho probaré així que endavant.....

Mataró, 14 de juny de 2011 (són les 9 del vespre).

 

Sigues el primer a qui li agrada això.