per en 10 Juny 2011
780 Vistes
Catalunya és nostra única Pàtria.  La terra on jauen els nostres morts, el país on neixen els nostres fills. 

 
Catalunya és la nostra herència: l’únic llegat que tenim és la pols d’aquesta terra, la sang de la nostra raça i els cognoms que fa segles que ens transmetem moguts per l’instint de supervivència.

 
Els enemics de Catalunya han provat de destruïr-ho tot això.  Durant centenars d’anys, han provat d’exterminar-nos, primer valent-se de l’assassinat, la tortura o el desterrament; després utilitzant corrents immigratoris funestos que gairebé han aconseguit esborrar els nostres llinatges i el valor servat dins la nostra sang.

 
Ens han menyspreat, humiliat, ... i nosaltres, avergonyits per la ignorància, hem callat i suplicat, submissos a les seves ordres i a la seva voluntat. 

 
Ens han repetit un i altre cop que som inferiors,  ens han volgut fer com ells i nosaltres, per covardia, hem comès la terrible deslleialtat de confiar en les seves paraules, enlloc de considerar-les pecat.

 
No som inferiors a la resta de la humanitat.  El nostre nom anys ençà fou temut i respectat.  Països de tot el món conegueren la noblesa i l’orgull dels catalans.  La nostra cultura rebé elogis i lloances, més avui, ens hem conformat amb ser la mesquina ombra dels castellans.  Avui, perilla no sols la nostra llengua, les nostres tradicions i el nostre tarannà, avui, perillen els llinatges i la sang que van fer dignes el nom de català.

 
Els Intransigents de Catalunya vetllarem per la supervivència de la nostra identitat, sigui quin sigui el preu que haguem de pagar. 

 
Fins ara, ens han acusat de moltes coses: sincerament, ens és igual.  Com deia Daniel Cardona: encara que tot Catalunya avui s’aixequés contra nosaltres, nosaltres continuaríem impertorbables la nostra protesta, perquè és la Catalunya de demà qui ens farà justícia.  Serem insultats pels nostres enemics i a voltes, seran encara més gruixuts els insults dels nostres germans, però això no ens impedirà continuar la nostra tasca, que no és altra que salvar Catalunya.  Salvar-la de la mort; salvar-la de l’esclavitud.     

 
Forjarem una aliança, una aliança entre tots els catalans que estimen llur Pàtria i res ni ningú, podrà aturar l’alliberament de Catalunya i la seva inevitable  renacionalització.

 
El camí cap al nostre somni és plé de bardisses i rostolls, però sabrem escapçar-ne els troncs o arrencar-ne les arrels si fa falta.   Res podrà permetre que ens allunyem del nostre objectiu.  No som homes de política, no perseguim mèrits econòmics ni personals, som fills de Catalunya, som catalans i prou.

 

 
Si vols unir-te a la nostra lluita, a la lluita de Catalunya, envia’ns un correu a
Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.