per en 10 Juny 2011
1,298 Vistes

Després de 4 llargs anys de silenci, l'Intransigent, butlletí oficial dels Intransigents de Catalunya, reapareixerà l'11 de Setembre d'enguany, farcit d'història, cultura i patriotisme.

En aquests llargs anys d'absència, ningú ha ocupat el lloc que nosaltres humilment servíem.  Ningú ha set capaç de difondre el sentiment nacionalista pur i ferm, ningú ha gosat defensar la dignitat de la Pàtria!

El silenci s'ha acabat.  Els Intransigents de Catalunya tornem, i ho fem empentats per la llei més sagrada que l'home ha conegut mai : la defensa de la Pàtria, la defensa de la nostra única identitat!

Sigui aquest periòdic un instrument de lluita de cara a Europa, llevem de la nostra sang si res en queda, llastre d'esclaus.  castella ha escrit el seu pervindre, quedarà sola en el món.  Catalunya es reconstruïrà damunt les desferres dels estats opressors, pesi a qui pesi i s'hi oposi qui s'hi oposi.

Amb aquesta inscripció, joves ripollesos de principis del segle passat, llançaven al món el seu pensament.  Eren les paraules que encapçalaven L'Intransigent.  Gairebé un segle més tard, nosaltres prenem el relleu.

Per salvar la dignitat de la Pàtria! per aconsseguir la seva llibertat! Perquè Catalunya torni a ser pels catalans!

Per tot això, tornem.  Perquè és el nostre deure, però també la nostra voluntat.

Si estimes Catalunya i vols unir-te a nosaltres, escriu a

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.