mutxina
per en 29 Maig 2011
2,855 Vistes

images?q=tbn:ANd9GcTQRh6Rh8dwa0c0eeWdas-Dz119EcIK8ah7Yh5OPD0ylcJy5D3ldA

 

 

 

 

Fa dies que estic rara...no sé ben bé perquè tot em ve gros. Estic susceptible i facilment em desil.lusiono. No puc dir que hagi passat res en especial que m'hagi fet despertar tot aquest neguit de sentiments i tampoc puc dir que tot és idilic a la meva vida. En general em considero feliç, vital, alegre...però suposo que per adonar-me de com estic cal tindre algun dia "xungo" que et fagi valorar els bons dies.

Ultimament he creat un mom paral.lel al meu dia a dia...un mon basat en somnis conscients, un mon que creo a la meva voluntat, on sóc lliure i on puc fer i desfer com a mi m'agrada, on jo trio. En aquest mon ultimament hi apareixes tu. Cada cop que tanco els ulls et veig i penso en tot alló que ens hem dit fa una estona, tot alló que m'has promés que em faries i tot alló que desitjo fer-te. Recordo l'abraçada que em vas fer quan ens vam veure...recordo la cara que vas fer quan vaig haver de marxar i recordo la ràbia que em va fer no tindre més pebrots. En els meus somnis recompenso la teva paciència i m'atraveixo a acostar-me a tu: al final he trobat el moment que t'he promés i el lloc on poder estar sols.

Estic nerviosa i em poso especialment tonta, timida,...plantada davant teu i sense a trevir-me a mirar-te els ulls. Vaig a la cuina per fer temps i agafar valor per afrontar la situació que fa temps desitjo. Saps que no donaré el primer pas, ja et vaig avisar, i em segueixes. D'esquenes a tu, sento les teves mans als meus malucs, m'espanto. Em preguntes si estic bé i entre rialles et dic que nerviosa. Una de les teves mans comencen a pujar per la meva esquena, suaument, quasibé roçant-me i s'aturen al meu coll. M'apartes els cabells a un costat i els ensumes..."m'agrada la teva olor" em dius. Inclino el cap a un costat oferint-te el meu coll i acte seguit sento els teus llavis tocar la meva pell. El cor se m'accelera. Resegueixes amb petons el meu clatell, la meva espatlla...sempre m'has dit que quan la veus et venen ganes de mossegar-la i ara ho pots fer. Amb l'altre mà envoltes la meva cintura i m'apretes contra tu, em sento calenta i noto com tu ja fa estona que ho estàs. La teva mà acaricia la meva panxa i s'enfila caps els pits; primer els acaricies per sobre, disimuladament, com qui no s'atreveix a agafar-los. T'agafo la mà i te la'preto contra mi, vull que esl agafis amb força i notis ho durs que els fas posar. Em respons ràpid i poses els dits dins dels sotens,...jugues amb els meus mugrons, el teu dit els caricia , els envolta , els apreta...i jo només puc tancar els ulls i notar com el teu joc amb ells fa que les meves calcetes s'escalfin i es mullin.

Responc les teves caricies amb la meva mà sobre els teus pantalons. Estas dur i el teu alé em crema el coll. Repaso amb la mà el que els teus pantalons ja no poden disimular: està gran i dura. D'esquenes a tu introdueixo la mà per dins dels pantalons, no portes calçotets i aixó encara em posa més. L'agafo i l'acaricio amb suavitat, la faig anar amunt i avall, presionant-la amb certa força amb els meus dits. Et sento respirar, prop de la meva orella i em xiuxiueges que t'agrado, que em desitges i que em vols follar. La teva mà es posa dins les meves faldilles i m'arracones les calcetes. El teu dit em busca i em troba mentre separo les cames per facilitar-te la feina. Et noto, et sento,...entre les meves cames el teu dit es posa nerviós, envoltes el meu botonet i sense arribar-lo a tocar, em fas patir, vull que hi juguis, que rellisquis dins meu, que fagis que no pugui amagar els meus gemecs. Amb la veu tremolosa et demano que em toquis, que no ho faigis allargar més, que necessito sentir-te , amb el dit, amb la llengua, amb el que sigui...I cedeixes...sento el teu dit entrar dins meu, suaument , mullant-se i se m'escapa el primer gemec. El fas entrar i sortir, sense descans, mentres amb el palmell de la mà fregues el que tinc fora, el que abans envoltaves i no t'atrevies a tocar. M'inclino cap a la pica de la cuina, ja no soc capaç de seguir-te tocant. T'acostes a mi fins a  enganxar-te al meu cul i t'hi fregues mentre segueixes jugant amb mi. Jo començo a tremolar i ja no puc aguantar els gemecs que em provoca la teva mà al meu entrecuix. Amb l'altre em tapes la boca, et mossego els dits, te'ls llepo i els deixo entrar dins.

Encara no vull acabar i et faig fora de mi, em giro i m'agenollo davant teu. L'allibero dels teus pantalons per empresonar-la dins la meva boca. No et dono temps a que m'ajudis i me la poso dins la boca, de cop, sense pensar-m'ho. Miro cap amunt i veig com m'observes. Em mires amb desig mentre la trec a poc a poc, pero sense deixar-la escapar, la meva llengua vol jugar amb la teva punteta i no la vull fer fora. La repaso, amb moviments circulars i la xuclo,...et sento gemegar. M'agafes dels cabells i m'apretes contra tu, la torno a fer entrar i la deixo uns instants al fons. Ja no ets capaç de mira-me, inclines el cap enrera i emputxes la teva pelvis contra mi. No em cansaria de menjarte-la, desitjava tan tastar-la, saber el gust que tens...i ara ho se, i m'encanta. Està molla i no pas per la meva saliva. Ara si, es a fora, i la llepo, de abaix a dalt, reseguint cada plec, no em vull deixar cap troçet sense provar. Abaixes el cap, i agafant-me dels cablles m'apartes i em mires, et miro també. Em fas aixecar i m'apuges les faldilles. Amb un salt em fas aseure sobre la encimera i m'abaixes les calcetes mentre la teva llengua juga amb la meva. Et mossego els llavis, me'ls mossegues. M'obro de cames i t'acostes a mi. Te la agafo, tremolant, calenta, desitjant tindre-la dins...i la guio fins fer-la entrar. I entra, de cop, relliscant dins meu, mentre m'agafes els pits i te'ls poses a la boca, mentre t'agafo del cul i t'apreto contra mi. Tanco els ulls i em deixo portar per les teves embestides.

El meu mon paral.lel per fi es entre les meves cames.

... diuen que si desitges molt alguna cosa al final es converteix en realitat i mentres desitjo amb ganes seguiré somiant.

Sigues el primer a qui li agrada això.