Pere
per en 26 Maig 2011
759 Vistes

Esperava un paquet d'una compra que vaig fer per la xarxa, ho faig de tant en tant. En aquests casos, gairebé mai no sóc a casa quan arriba la cosa. Alguna vegada, m'han deixat el paquet a casa d'alguns veïns que se l'han trobat sense esperar-lo i que han estat molt amables guardant-lo. D'altres, el més habitual, m'atanso al vespre a recollir-lo a l'oficina de correus de més a la vora, o de l'empresa de missatgeria que sigui. Hi estic acostumat, hi compto i no m'és cap problema. Compto amb què m'arribarà l'avís, ho vaig a buscar i llestos.

Aquest cop, no. D'anar-ho a buscar, res de res. De rebre-ho a casa, tampoc, perquè resulta que el seu horari de repartir s'acaba abans de l'hora en què jo arribo a casa. Com pot ser? No torno pas tan tard, jo. No tinc més remei que donar una altra adreça, però la de la feina no pot ser, allà no és gens operatiu de rebre un paquet. Aleshores, ho vull redirigir a cals pares. Doncs tampoc, perquè resulta que els pares viuen una mica lluny i els de l'empresa aquesta no m'admeten que faci un canvi de província. Caram, sí que n'és de complicat.

A la fi els hi he pogut donar una altra adreça on, amablement, em recolliran el paquet. Em servirà d'excusa per a fer una visita, això està bé. Ara, espero que no em torni a tocar més amb aquesta empresa.

Publicat a: Personal
Ness
No cal estar pendent dels repartidors. A Casa del meu germà a Sarral, estàvem esperant els llauners perquè arreglessin l'aigua calenta -calefacció- i, en dia d'avui encara no han vingut!
28 Maig 2011