per en 16 Maig 2011
922 Vistes

Només la independència salvarà Catalunya, però amb la independència no n'hi ha prou.  Una Catalunya lliure però completament desnacionalitzada com la que tenim avui, no salva la dignitat i l'honor d'aquest Poble.  Hem de ser lliures: sense la llibertat  tenim les hores comptades, però també hem de tornar a ser catalans, de què ens serveix la llibertat, si finalment no és per nosaltres i els nostres?

Catalunya ha de tornar a ser dels catalans, hem de repoblar i reconquerir la nostra terra, llevar-la de mans estrangeres que ni l'estimen ni podran estimar-la.  Fa masses anys que castellans i altres, escupen contra nostra Pàtria amb la ràbia dels invasors, ells són culpables de l'extermini de la nostra sang, de la mort dels nostres llinatges, de l'agonia perpètua de Catalunya! 

Ells no caminen damunt aquest Poble, ells l'esclafen.  L'insulten cada cop que de les seves boques en surten paraules pronunciades en llengües estranyes, en llengües que es menjen el català, en llengües que embruten l'idioma dels nostres avis!

Des de Ripoll, lluitarem perquè Catalunya tingui una última possibilitat de viure! lluitarem contra els seus enemics, contra aquells que provin de desnacionalitzar-la, lluitarem per assegurar-nos que Catalunya  tornarà a ser només nostra i dels nostres fills!

Publicat a: Política
Sigues el primer a qui li agrada això.