Victor
per en 14 Febrer 2010
1,797 Vistes

 

La meva cosineta m'ha rescatat aquesta magnifica palestina del bagul dels records. Després de perdre la meva estimadissima palestina taronja, i de rebre com a compensació una d'aquestes noves, que NO calfen, i amb un disseny més lleig que pegar a un pare amb un xiquet acabat de nàixer.


I bueno per altra part algú em pot dir si sap on comprar-ne d'aquestes, vull dir, com la que he heretat, no com les noves que s'arriben a vendre a Zara, Stradivarious (o com s'escriga), plaçes de poble, fires...

 

Salut!

 

Pd: Perdoneu les possibles faltes ortogràfiques.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Marina
quins pels més llargs que portes ! xDD a mi m'agradava més la tronja que portaves abans ^^ jo en tinc una de molt maca (magenta òvbiament !), me la vaig comprar a una fira dakestes i valia 4'5€ jiji : *
15 Febrer 2010
Victor
Doncs si en veieu alguna taronja i d'aquest dissenym compreume-la, i jo ja vos ho pagaré perquè jo no en trobe per cap de lloc sincerament x_x
15 Febrer 2010
Albert
fas cara de "i want YOU in the pork army" xDDD bé per tu i per la palestina xD, jo seguiré tirant amb aquesta del zara fins que trobe una bona ^^ pd: ta wapo el blog!
16 Febrer 2010
JumpyOi
=) ho miraréé!!
21 Març 2010