Marina
per en 11 Febrer 2010
1,322 Vistes

Oleguer Presas

Actualment jugador de l'Ajax d'Amsterdam i de la Selecció Catalana de futbol. No és ni el millor jugador, ni el més guapo, ni el més ric... Però és el meu ídol. No el coneixia fins que va arribar a la defensa blaugrana, l'any 2004. Era titular, al costat de Carles Puyol. En principi bé, era un jugador més, ni fu ni fa. Fins que vaig començar a sentir les seves declaracions. Era dels primers futbolistes que mostraven les seves idees polítiques, independentistes òbviament, dient que no les ocultaria pel fet d'estar al Barça, un aparador a nivell mundial. No sé si va ser perquè em trobava a una època molt influenciable... però he de dir que després de llegir el seu primer llibre, Camí d'Ítaca, gran llibre per cert, el vaig convertir en el meu ídol. M'encantava i em segueix encantant. Tan va significar per mi que... el meu primer fill es dirà Oleguer! xd. Sembla graciós, però és cert. Tindré dos nens i el primer es dirà Oleguer, com ell. El 23 del Barça. Volia dedicar-li una entrada, sempre ho he fet: a altres blocs, al fotolog... És un noi normal, amb les idees clares, com molts d'altres. Però és l'únic que s'atreveix a parlar, que critíca el govern, que ajorna tot el que tingui per poder jugar amb la selecció catalana. En fi, quan parlo d'ell només em surten floretes. Aquí us deixo un enllaç d'uns dels seus articles més problemàtics:

www.comunicant.info/spip.php?a...


Canviant de tema... aquest cap de setmana CARNAVAL 2010!!!!!!!!!!!!!!!!! quines ganes! ja penjaré fotos pq veieu la meva disfressa súperespectacular! :)


ens veiem aviat!

:*

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
No... ... aiiiii, l'Oleguer ^^ aniràs de policia, segur xddd
13 Febrer 2010
Daniel OG
ara sí, no? 😃
14 Febrer 2010
Marina
noo, de poli !!! de BO XE JA DO RA !! jaja si dani, ara si ^^
14 Febrer 2010
minyi310
Oleguer ets el millor !!!!!
19 Febrer 2010