Daniel OG
per en 16 Febrer 2011
1,687 Vistes

Yoigo ha implantat un sistema de trucades a través de VoIP per a tots els seus clients. Tots sabem el que és la veu sobre IP o VoIP, o almenys alguna vegada hem sentit a parlar d'això. Les trucades de veu sobre IP es realitzen a través d'una connexió a Internet, fent possible que una trucada a qualsevol lloc del món ens surti gratis o almenys a un preu més barat del que pagaríem usant una línia telefònica convencional.

Ara gràcies a Yoigo, realitzar trucades de veu sobre IP a telèfons fixos de l'estranger serà molt més senzill i còmode, ja que el servei s'ha d'integrar en la mateixa línia que permet trucades a telèfons fixos de 20 països des de 4 cent/minut.

Per poder gaudir d'aquest servei no serà necessari tenir un mòbil d'última generació, ni tampoc tenir instal.lat cap programa al telèfon mòbil i ni tan sols disposar d'una connexió de dades en el telèfon. Per poder fer ús de Trucades IP simplement cal marcar el número de telèfon al qual volem cridar precedit per dos asteriscs (**) i el prefix internacional. Per exemple si volem trucar a Suècia hauríem de marcar ** 0056 i seguidament el número de telèfon amb el qual ens volem comunicar.

Aquest nou servei de Yoigo, que en endavant es coneixerà com Trucades IP, és tota una novetat, mentre que a la resta del món només ofereixen alguna cosa similar a això altres 5 operadors.

El servei Trucades IP estarà disponible automàticament per a tots els clients de Yoigo a partir del pròxim 1 de març, sense que sigui necessari activar o donar-se d'alta en el mateix.

A continuació us mostrem en una taula la llista de països als quals es podrà realitzar trucades amb el servei de Trucades IP de Yoigo i la tarifa que correspon en cada cas. En tots els casos l'establiment de trucades té la mateixa tarifa de 15 cèntims.

 

 

Tarifa (cent/min sense IVA)

Canadà

4 cent.

Dinamarca

4 cent.

Grècia

4 cent.

Irlanda

4 cent.

Noruega

4 cent.

Suècia

4 cent.

Regne Unit - UK

4 cent.

Venezuela

4 cent.

Perú

4 cent.

Alemània

4 cent.

Xina

4,5 cent.

França

4,5 cent.

Holanda

4,5 cent.

Portugal

4,5 cent.

Itàlia

4,5 cent.

Bèlgica

4,5 cent.

Polònia

4,5 cent.

Andorra

5 cent.

India     ¡NUEVO!

5 cent.

Marroc

5 cent.

Rumania

5,5 cent.

Rússia

5,5 cent.

Argentina

6 cent.

Brasil

6 cent.

Indonèsia

6 cent.

Lituània

6 cent.

Xile

6,5 cent.

República Dominicana

6,5 cent.

Georgia

6,5 cent.

Turquia

6,5 cent.

Colòmbia

7 cent.

Paraguay

7,5 cent.

Uruguay

8 cent.

Bulgaria

8,5 cent.

Finlandia

8,5 cent.

Pakistan

8,5 cent.

Argèlia

10 cent.

Bolivia

10,5 cent.

Ucraïna

13,5 cent.

Ecuador

14,5 cent.

   

 


Publicat a: Tecnologia
Sigues el primer a qui li agrada això.