IRENEIVAN
per en 8 Febrer 2011
1,374 Vistes

Em dic Andrea, tinc 15 anys, sóc del Paraguai. Fa 1 any i 4 mesos que visc a Catalunya, faig 4 d'ESO.

De l'Aula d'Acollida, m'agrada la gent que fa classes amb mi, faig 6 hores a la setmana i faig deures i activitats orals.No m'agraden gens. A l'Aula d'Acollida hem fet una sortida, en la sortida de la fira de Santa Llúcia hem anat a la Plaça de la Catedral, Plaça Sant Jaume ens hem passat molt bé, era molt divertit i a més a més molt interessat.

M'agrada molt ballar, i jugar handbol i també el voleibol, a vegades surto a patinar, també m'agrada molt escoltar música. No m'agrada gens la gent falsa, tampoc m'agraden els pèsols.

Després de batxillerat m'agradaria estudiar psicologia, m'agrada molt aquesta carrera.

Publicat a: Educació
Sigues el primer a qui li agrada això.