Pere
per en 7 Febrer 2011
836 Vistes

Hi ha dies en què les coses no funciones com hom voldria. El problema és quan, de ser dies, passen a ser temporades. Perquè això vol dir que alguna cosa no rutlla.

A mi, darrerament, m'està passant. A poc a poc, però sense pausa, un fanalet s'ha anat apagant i algunes coses importants s'han anat difuminant cada vegada més. Me n'havia adonat i m'afectava, però no massa, perquè tenia altres coses il·lusionants en les que hi posava la meva atenció. Sí, hi havia dies que em carregava, i se'm fa feixuc, i també amb altres coses he anat desconnectant.

A la fi ha passat allò que havia de passar. És a dir, que m'han cridat l'atenció. Amb raó. I ara, què? Després del cop inicial, que em va deixar fet una pelleringa, he reaccionat. És com un rebot, no sé com d'intens ni quan durarà perquè la causa de fons encara hi és. Sigui com sigui, em calia una sacsejada. Ho trobo fotut, però el cas és que és així: molt sovint, la vida ensenya a base de patacades.

Publicat a: Personal
Ness
Jo fa temps que estic igual. Sort del Clarinet sinó ja tindria un bon tall als canells.
7 Febrer 2011
Pere
Bufa! Jo per sort ja fa temps que no, i em va costar. Ara trobo que hi ha moltes coses que tinc ganes de fer i que no tinc temps de fer-les, i en canvi n'hi ha d'altres que m'interessen menys però que em demanen molt. Estic cercant un equilibri. I això em va carregar.
8 Febrer 2011