Ness
per en 6 Febrer 2011
2,206 Vistes

Ahir es van fer concentracions arreu d'Europa contra l'Homeopatia i els seus efectes reals a les malalties. L'una a Barcelona.

Van sortir les dues opinions: La Favorable i La Contrària. Cada una tenia les seves raons de pes.

La que n'era favorable, una cirurgiana, gairebé no s'entenia el que deia. Clarament es podia dir que els que  van elaborar la notícia seguien patrons a favor de la contrària.

Aquesta posició, la contrària, gaudia de plena fermesa amb un investigador,  que deia que els medicaments homeopàtics funcionaven com un placebo -un medicament de mentida-. Pot ser. Un grup anomenat "res de res", es queixava entre altres raons que si et prenies 40 pastilles, que en teoria eren somnífers, no feies ni un sol badall. És el que van fer.

L'altra queixa era que els suposats medicaments eren molt cars. Cert. La majoria són d'importació, francesos. Boiron. Aquesta empresa fa pasta de dents com la que faig servir i, curiosament els grànuls que m'han receptat: Agaricus Muscarius. També són molt cars certs fungicides orals o antial·lèrgics nasals, amb recepta finançada. També és cert, que gairebé tots els productes que publiciten pels mitjans de comunicació la seva efectivitat és dubtosa. però aquests passarells no en deien res d'això. La Dormidina es pot comprar a la farmàcia sense necessitat de recepta i NO FA RES. Tampoc fan res, si no es prescriu correctament, fàrmacs amb recepta mèdica com la Trazodona, un antidepressiu sedant, conegut com a Deprax 100 mg. Ni la Mirtazapina; Bromazepam -Lexatín 1.5 mg. o el "Clorazepato dipotasico" -Tranxiluium 15 mg; Lorazepam -Orfidal; o els analgèsics com Dolalgial prescrit pel mal d'esquena, tampoc va bé. A part d'espatllar-te l'estómac no et soluciona el problema. D'això tampoc en van parlar!

Ch. W. Hufeland va escriure un tractat titulat "l'Art de viure o de perllongar la vida", inspirat en l'època clàssica, és una reacció popular en la desconfiança terapèutica de la Farmacologia del moment, molt perillosos, 1795-1800. Va dir: "CADA TRACTAMENT ÉS UNA MALALTIA ARTIFICIAL":

http://iatrosfera.cat/risc-suïcidi-1634

Samuel Fredrich Christian Hahnemann (1755-1843) va ser l'introductor de l'Homeopatia a Europa. Es creu que l'origen de la pràctica homeopàtica es troba a la Xina clàssica.

Pregunta obligada als contraris de l'Homeopatia. Esteu vacunats? La vacuna funciona com l'Homeopatia, per sembalnces. Vacuna: Preparat químic o orgànic destinat a estimular les defenses naturals de l'organisme. La base bioquímica consisteix a injectar un bacteri malmès a un organisme viu i el sistema immunitari reacciona contra el bacteri patogen amb condicions molt més favorables que en el cas que el bacteri fos normal. La immunització es produeix  perquè el sistema immunitari  de l'organisme se'n recorda del bacteri i fabrica cèl·lules i molècules especialitzades en lluitar-hi i aturar-ne els efectes nocius, anomenats anticossos.

Homeopatia: "el mateix patiment", consisteix en que els mateixos símptomes que provoca una substància tòxica en una persona sana poden ser curats per un remei preparat amb la mateixa substància tòxica, seguint el principi Similia Similibus Curantur -els semblants es curen a través dels semblants-. Les vacunes actuen igual. La prova cutània anomenada PPD, s'utilitzen anticossos de la tuberculosi per determinar si un individu n'ha estat exposat. Si el bony/reacció es fa més gran a 5 mm, durant una evolució de 10 dies, es pot considerar que l'individu hi ha estat exposat i per tant té anticossos de la malaltia. "Si dóna positiu, no cal que t'espantis, simplement la PPD actuarà com a una simple vacuna".

Publicat a: Salut
Sigues el primer a qui li agrada això.
Xavier
el meu fill va neixer amb el llagrimal de l'ull dret obstruit, la qual cosa feia que tingues moltes lleganyes i si no se li treien sovint no podie obrir el ull. Dos mesos i mig amb una pedriatra no van servir de res. Dos mesos i mig amb una altra tampoc. Em vaig posar a investigar pe'l meu compte i ... Veure més
6 Febrer 2011
Ness
Sí senyor!!!!
6 Febrer 2011