Talia
per en 29 Gener 2011
1,098 Vistes

29 de gen, 2011

Divendres de nit solem tindre assaig els sapalastres. Avui no n'hem tingut. No hi ha manera de quadrar-nos. aix!!!

Així que he anat a l'assaig de banda. Feia temps que no anava. En tenia ganes d'anar-hi, per què pot ser t'anava a veure. I tenia ganes de provar el nou director (ja el conec de sobra... però és igual =))

Has arribat tard. Com sempre. xD Estava al bombo i als plats. Noel no estava.... a un assaig que vaig, ell no ve! ¬¬ Has passat per darrere meu, corrent! He sentit la porta, m'he girat per l'esquerra, m'he girat per la dreta i ja no t'he vist. Després ja sí... els percussionistes ho veiem tot. O quasi tot, però tot. Tenim les millors vistes. I com que hi ha vegades que tenim bastants compassos d'espera... i com que els pasdobles solen ser pum pum pum pum, i un clec, un clec, un clec, un clec...

S'ha acabat l'assaig... i de repent he vist que la percussió ens hem fet ordenada. No ho havia vist. El quartet amb prestageries... wuou! es podia entrar i tot... i al final de l'assaig tot arrimat. Inclòs timbals tapats i tot! Bombo arrimat a la paret, no té lloc al quartet. Xilofon i vibrafon, plats, i tota la bateria cap a dins! wuo wuo...! Hem fet temps. De normal és guardar la percussió xicoteta al nostre caixó, guardar les carpetes a l'altre caixó, i a casa!.

Tu guardaves lentament el teu instrument, parlant amb un devegadescompanyquannotoquelapercussió. I jo és la primera vegada que he tardat tant en arreplegar. He marxat, i ni he saludat. Sóc així de simpàtica... (ouch!!!). Li he dit adéu a un dels meussícompanysdepercussió i he marxat.

Tenie el cotxe a mitjan carrer Sequial... Mentre anava buscava un peugeotet, i no l'he trobat. He anat pel carreró odiós estret, ixint a la renfe, i tirant cap al Carmen, i l'he vist. T'he vist pujar, i... i ja està.

Crec que pot ser serà bo assajar en sapalastres el divendres de nit, i no poder anar ni a la meitat dels assajos. Que comence a tindre'm una miqueta de por.

I... Bernat m'acaba de donar una bona notícia! M'encanta que s'interesse tant pel grup... és una cosa com jo en ixe sentit... i al menys, fa que no em desespere si les coses no van del tot bé al grup. Buah! Buah buah! Seria un poc matador si diguera que tinc ganes de dilluns, no? Bo, tinc ganes de curset de gravació. Gravar guitarra d'envida, i si pot ser quedar dimarts i acabar de gravar guitarres i veu i teclat i... aaah!! hem d'afanyar-nos a gravar... que... pot ser tinga'm circuits que recorrer!! ^^ Ja us contaré... que per ara no sé res cert... tot depén de la nostra eficiència... =)


Bo... ja està tot. M'he desfogat un poc. L'assaig m'ha vingut bé després del final de vesprada asquerós, repugnant i estressant que he tingut :@ ai! pare ja, que jo estava començant a animar-me per la prenoticia!!! =)

Vaig a fer-li cas ara sí ja del tot a Bernat i a Reiix, que els tinc per l'altre línia!! juju ;)! (per a que la cosa blava no isca, clar!!)

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Raquel Canet Sancho
😉! Sense cosa blava sempre Ànims sapalastrosos!
29 Gener 2011