Pere
per en 27 Gener 2011
887 Vistes

Si més no, això és el que diuen els castellans. Que les coses dolentes mai no vénen soles. Potser és per això que, després de que m'hagi assaltat un virus amb ganes d'incomodar-me m'havia de passar alguna cosa més. Potser és per això que aquest matí just abans de sortir de casa m'he trobat, quan anava a mirar el temps que feia, amb què una finestra no es volia obrir de cap manera. Mecanisme bloquejat (és força vell, sí, però quines ganes d'emprenyar) Potser és per això que ara mateix una xifra molt important no acaba de quadrar, i potser també és per això que un projecte que estava barrinant s'ha complicat força, burocràticament parlant.

Deu ser això, que les coses dolentes no vénen mai soles. De fet, la dita parla de desgràcies, però és que si d'això en digués desgràcies em sembla que estaria exagerant.

Al cap hi ha la fi, tinc un virus que emprenya, sí, però puc seguir fent vida normal, només una mica més lent i prenent-me un xic més de descans. A més a més, amb una repassada ara a la tarda he aconseguit que la finestra es torni a obrir, i ara esperem que duri. I, pel que fa al numeret i al projecte, ja aniran com hagin d'anar.

Apa, donsc fins aquí hem arribat. Ara és el torn de les coses bones, que ben segur que també vénen sempre acompanyades.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
Ferran d'Antequera va dur-se tota la seva parentel·la. Encara els tenim a casa.
29 Gener 2011
Pere
N'hi ha que s'han adaptat i n'hi ha que no. Això marca moltes diferències.
29 Gener 2011