Pere
per en 20 Gener 2011
820 Vistes

Doncs sí, les coses no són sempre com ens volen fer creure que són. He omplert dues ampolles de mig litre d'aigua (de les que faig servir normalment quan surto i m'emporto provisió líquida) amb l'aigua que tenia en una ampolla de litre de vidre de les que tinc a la nevera per fer servir per casa. El resultat, previsiblement, és que amb l'aigua de l'ampolla de litre s'han d'omplir exactament les dues ampolles de mig. No cal ser un setciències per saber-ho. Però vet aquí que:

Em temo que algú ens enganya. Quan ens diuen el volum d'aigua (o de qualsevol refresc) que hi ha en una ampolla, amb quin marge d'error poden jugar? Un dels dos models d'ampolla no conté la quantitat que diu que conté, i si fos un aficionat a fer apostes m'hi jugaria a que és la petita. A mi em sembla una versió líquida d'allò de vendre'ns quatre pessetes per un duro. És a dir, una enganyifa.

Publicat a: Personal
Sigues el primer a qui li agrada això.
Pere
Casualitat. Jo només volia omplir les dues ampolletes, i quan he acabat he vist que quedava força aigua a l'ampolla gran i he pensat: "ep! Aquí en passa alguna"
20 Gener 2011
Pere
Ah si? Que curiós! Pregunta-li, segur que hi ha alguna trampa amb la que ens poden enganyar...
22 Gener 2011
Victor
Estas ben segur que la del mig no és de litre i mig? Pregunte.
31 Gener 2011
Pere
Ben segur. He fet la prova que em quedava, omplir-la amb la gerra graduada. Fa un litre exacte.
1 Febrer 2011