firacarrer
per en 17 Gener 2011
1,414 Vistes

El divendres 17 de desembre va finalitzar el període d’inscripcions per a grups a la 12a Fira de Música al Carrer de Vila-seca. Aquest any, la FiM tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig de 2011. Finalment s’han presentat 520 propostes de tots els estils musicals i de procedències diverses (principalment dels Països catalans). Podeu veure el llistat de grups aquí

Durant el període d’inscripció a la 12a FiM, del 18 d’octubre al 17 de desembre de 2010, s’han inscrit 546 propostes musicals. S’ha incrementat el nombre d’inscripcions com ha estat passant en els darrers anys fet que demostra la consolidació de la FiM com a esdeveniment professional important en el qual els grups confien i aposten.

Com cada any, la Fira, manté la voluntat d’atraure, com ho ha fet en les darreres edicions, els més importants programadors del territori. D’aquesta manera s’assegura la contractació efectiva en d’altres festivals, un dels principals atractius per als grups, que veuen en Vila-seca una bona opció per a promocionar-se.

A més, la plataforma virtual de la FiM www.firacarrer.cat continuarà fent difusió i promoció de les iniciatives pròpies i dels artistes durant tot l’any. La seva vocació és la d’esdevenir una eina efectiva i interessant pels professionals del sector (músics, programadors i premsa especialitzada)
Ara només falta esperar el resultat de la selecció de grups! La programació de la 12a FiM_Fira de Vila-seca es podrà consultar a finals de febrer 2011 al lloc web www.firacarrer.cat

Seguiu-nos també a través del nostre Facebook, Twitter i myspace

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.